Installationselektriker till Bröderman El i Falun/Rättvik.

nedladdning.png

Om Bröderman EL

Bröderman EL är den mindre firman med det stora engagemanget grundat 2006, med sju stycken heltidsanställda och behöver nu fylla upp med ytterligare installationselektriker för att möta det växande kundbehovet. Bröderman EL är verksamma framförallt i Falun samt Rättvik kommuner. Ett lockande tillfälle att vara med på en resa I ett företag med framtidstro samt stabil kundbasis där möjligheterna finns att växa in till mer ledanderoller inom företaget.


Rollen

Installation och service innefattar allt inom löpande servicearbeten, entreprenader, installation, el. Med kunder inom landsting, kommunala instanser, industrier och privata konsumenter önskas en bred socialkompetens samt kunskap för att kunna möta och förstå kundensbehov. Löpande planering utför personal själva efter tilldelade arbeten där alla bidrar med sin erfarenhet och kompetenes. Eventuellt ca 10-30 övernattningar/resor per år.


Erfarenhet

• Minst 2–3 årserfarenhet

• El och Energiprogrammet eller motsvarande utbildning

• Har B-körkort

• Flytande svenska i skrift & tal

• Bredkunskapsbas

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad, lyhörd, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. De ser gärna att du har intresse av att etablera kontakt med andra människor och mån om kunderna du möter. Meriterande om du har kunskap och erfarenhet av styr och reglerteknik. Bröderman EL erbjuder en trivsam och öppen arbetsplats där man får en grundlig introduktion samt löpande avstämningar under anställningen. Tjänsten är en heltidstjänst där 6månaders provanställning tillämpas.


Mer om tjänsten

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Juntti på 070-390 39 29 eller [email protected]