29 juni, 2018

Internal Account Manager, Mettler-Toledo AB

Internal Account Manager till marknadsledande Mettler-Toledo AB
Vill du arbeta med seviceförsäljning/support inom ett globalt, marknadsledande företag?
Då är denna tjänsten på Mettler-Toledo något för dig.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som Service Sales på Mettler-Toledo erbjuds du ett spännande arbete i ett företag som är marknadsledande inom sin bransch. Tillsammans med säljare och tekniker ansvar du för att sälja in servicesystem till Mettler-Toledos kunder. Du följer upp leads som du får från säljare och tekniker samt säljer via egna kampanjer. Tjänsten innebär kontakt med befintliga kunder mestadels per telefon men inkluderar även besök ute på plats. Du utgår från kontoret i Stockholm och kommunicerar kontinuerligt med dina kollegor för att tillsammans jobba mot uppsatta säljmål.
Vid anställningens start finns möjlighet till en ordentlig introduktion där du får inblick i verksamheten, från tillverkning till försäljning och service. Därefter erbjuds du global och lokal utbildning fortlöpande.
Mettler-Toledo är ett stabilt företag under tillväxt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom rollen och företaget.

Beskrivning av krav/önskemål:

  • Vi ser att du har minst några års erfarenhet av försäljning.
  • Du tycker om att arbeta med telefonen som verktyg
  • Erfarenhet av liknande bransch och roll är det meriterande.

    Som person är du framåt och driven med en ödmjuk inställning till kunder och kollegor.
    Du är en strukturerad och har har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Kan du eller har lätt för danska språket är detta meriterande

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Plats: Stockholm

Att jobba på METTLER TOLEDO innebär att påverka världen på viktiga sätt
De produkter vi bygger säkerhetställer att helikoptrar förblir balanserade när de flyger, att livsmedel är fria från metall och att ämnen mäts med högsta möjliga precision för användning av världens största läkemedelsföretag och laboratorier. Läs mer om extraordinära användelseområden av METTLER TOLEDO produkter runt om i världen.

METTLER TOLEDOs engagemang för precisionsinstrument och tjänster levererar värde till våra kunder som hjälper dem att lyckas. Följ oss!

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.