23 januari, 2014

Juniorsäljare Audi Stockholm

Audi Stockholm är Sveriges största återförsäljare av Audi ett av de märken som Din Bil Sverige AB –  ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG – representerar. Vi är 150 anställda på sex anläggningar här i Stockholm. Läs mer på: www.audistockholm.se

 

Audi Stockholm söker nyfikna och hungriga

Juniorsäljare

Audi Stockholm expanderar och för att möta våra försäljningsframgångar samt våra kunders förväntningar på en god service så söker vi nu ett antal juniorsäljare till våra anläggningar i Stockholm. Att erbjuda och hitta bra helhetslösningar av produkter och tjänster för våra kunder är en viktig del för Audi Stockholms fortsatta utveckling inom vårt distrikt. Vi söker därför nyfikna och hungriga medarbetare som vill starta sin säljkarriär med ett av världens starkaste varumärken.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du på egen hand samt tillsammans med dina kollegor initialt tar hand om och stöttar vår säljavdelning med deras kunder på anläggningen. Till att börja med så kommer arbetsuppgifterna bestå i att vara delaktig i samt stödja säljaren i arbetet efter kontraktsskrivning. Det kan innebära kontakter och besvara förfrågningar från kunden, kontakter med underleverantörer, verkstad samt leveransavdelning. Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete, högt tempo samt goda karriärmöjligheter i en dynamisk och internationell koncern. Du kommer att utbildas löpande samt utifrån din utveckling kunna ta klivet till att bli en fullfjädrad säljare och få eget budgetansvar.

 

Dina kvalifikationer

Du skall ha ett genuint intresse av kundrelationer och en stark vilja att lyckas i det du gör. Du har ett gediget personligt engagemang och en vilja av att vilja lära dig allt om försäljning. Du förutsätts att kunna arbeta självständigt men ändå förstå att din framgång även beror på dina  kollegor på våra andra avdelningar inom organisationen.

 

För att lyckas tror vi att du:

  • är ödmjuk och prestigelös
  • vet att du vill ha en framtid inom försäljning
  • har driv och är resultatfokuserad
  • förståelse för fördelen med en god administrativ förmåga
  • har förmåga att skapa nya kundrelationer
  • är en lagspelare som bidrar till teamets framgång

Då vi ingår i en internationell koncern ska du kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift, på både svenska och engelska. Datorvana är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Branschvana och tekniskt bilintresse är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav. Tjänsten avser heltid och lönen består av en fast del och en provisionsdel.

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev)senast den 26 maj 2010. Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Ansöker gör du via hemsida www.rubino.se under rubriken ”Rekryteringar” Alternativt via e-post tillharry@rubino.se märk ansökan ”Junoirsäljare”.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.