Kalkylator till Invent Projekt Sthlm AB

LOGO INVENTPROJEKT_orange-grey.jpg

Kalkylator till Invent Projekt Sthlm AB

Om tjänsten
Som ventilationskalkylator på Invent Projekt driver du processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbud. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete, där du kommer att vara en nyckelperson i anbudsprocessen inom varierande projekt, stora som små, till kunder inom flera olika segment och branscher.

Din huvudsakliga uppgift omfattar upprättandet av anbud, budget och produktionskalkyler för ventilationssystem, där kalkyler gällande kostnader, mängdberäkning och prissättning genererar noggranna och konkurrenskraftiga anbud från Invent Projekt. Planering, statistik, uppföljning och vissa administrativa uppgifter ingår också i rollen

-WSMTH4j7xY.jpg

Meriter
Vi söker dig som gärna har ett par års erfarenhet som kalkylator/projektledare inom Ventilation. Arbetet ställer krav på tekniskt kunnande, hög servicenivå och lösningsorienterat arbetssätt. Du besitter en god administrativ förmåga och arbetar noggrant och strukturerat. Goda datorkunskaper, speciellt Excel och LubeKalk är extra meriterande, att behärksa svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om dig
För att lyckas i rollen krävs att du är välorganiserad, detaljinriktad, kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och ett intresse för affärer. Du är resultatfokuserad och strävar efter lönsamhet i projekten. Du bör vara van vid att arbeta med siffror, tekniska handlingar, offerering och dokumentation. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har en stark drivkraft och engagemang för uppgiften.

Varför Invent Projekt?
Vi är ett privatägt projekt- och installationsbolag som alltid lyft blicken lite högre när det gäller fastighetsägarens ekonomi och inomhusmiljö. Invent Projekt har kapaciteten och erfarenheten som krävs för att leverera spetskompetens inom skräddarsydda kundlösningar. Samtidigt har vi den nyfikenhet och snabbfotade servicevillighet som följer en inte alltför stor och traditionstyngd organisation i spåren. Vi har haft en framgångsrik och sund utveckling sedan 2011 då en grupp rutinerade arbetskamrater grundade företaget. Idag arbetar vi bland annat med fastighetsbolag, byggentreprenörer, restauranger, industrier och offentliga förvaltare.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt FR2000. För mer information: https://www.inventprojekt.se/

Övrigt av vikt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Stockholm, Hammarby Sjöstad.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.