24 januari, 2018

KAM till konsultbolag med Sveriges mest framgångsrika företag på kundlistan

Vill du arbeta som Key Account Manager med några av Sveriges mest framgångsrika företag? Då är det här jobbet för dig!

Vår uppdragsgivare finns centralt i Stockholm och är specialiserade på konsulttjänster med en tydlig och lönsam nisch inom informationshantering. Kunderna finns bl.a. inom Bank och försäkring, IT, Systemutveckling, Software och säkerhet, Telecom, Medicinteknik och Läkemedel.

Du erbjuds en utvecklande, utmanande och stimulerande roll med avtalsenliga villkor tillsammans med mycket goda förtjänstmöjligheter i ett expansivt företag. Företaget kännetecknas av hög kundnöjdhet och kollegor med hög kompetens inom sina respektive områden.

Du kommer att ingå i säljteamet och ansvara för utveckling av befintliga kunder och nykundsbearbetning. Fördelningen är ungefär 50/50. I arbetsuppgifterna ingår att självständigt identifiera kunder, säljplanera, genomföra säljmöten enskilt och tillsammans med kollegor ta fram offerter, genomföra uppföljning samt vidareutveckling av kund och affär.

Dina kunder representeras av mellanchefer och ledningsgruppsmedlemmar med ansvar för t.ex. produkt- och tjänsteutveckling, drift och förvaltning. Uppgifterna innebär att du har stora möjligheter att påverka ditt resultat.

Du har stor erfarenhet av komplex försäljning samt en eftergymnasial, gärna akademisk, utbildning inom teknik, IT eller ekonomi.

Din Profil – för att bli framgångsrik krävs det att du:

Är affärsmässig, kan arbeta självständigt, metodiskt, och strukturerat med hög kvalitet samtidigt som du ser till helheten.
Har förmåga att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med såväl dina kollegor som med dina kunder.
Är lyhörd, van att prioritera, har stort driv och är ansvarstagande.
Erfarenhet av konsult- och tjänste-försäljning är meriterande.

Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 073-376 39 30 eller via mail harry@rubino.se.  Ansök snarast då urval sker löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se. Notera att vi tar inte emot ansökan via mail.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.