KAM verktyg, Oerlikon, Stockholm Norsborg

oe_balz_pos_rgb.jpg

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster.
Oerlikon har under de senaste åren gått från att vara en produktleverantör, till att erbjuda kundspecifika helhetslösningar för att förbättra, effektivisera och miljöanpassa kundernas produkter. Läs mer på: www.oerlikon.com/balzers/se/
Nu söker vi en driven och affärsorienterad: 

 

KAM Verktyg, med placering i Stockholmsområdet Norsborg.

150310_Composing_PrecisionComponents-Titel_25,41x4,84.jpg

Rollen som KAM hos oss innebär att du arbetar lösningsorienterat nära våra kunder i syfte att utveckla samarbetet samt optimera såväl kundens som Oerlikon Balzers vinster. Rollen är tekniskt rådgivande och har ofta karaktär av projektledarens.
Du kommer att ingå i en organisation med internationell prägel med en god lokal förankring.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar till försäljningschefen. 

Vi söker därför dig som med driv, engagemang och en relevant teknisk bakgrund. Du har utgångspunkt från vårt kontor och beläggningscenter beläget i Norsborg och ska därför vara bosatt i närheten. Du ska kunna identifiera och skapa goda och lönsamma affärsmöjligheter med existerande och nya kunder där hållbarhet och miljö är avgörande. Är du rätt person kommer du att självständigt ansvara för att driva försäljningen mot tydligt uppsatta mål tillsammans med vårt säljteam och i nära samarbete med produktionsverksamheten.

För att lyckas är det är viktigt att du har ett nyfiket drag, modet att kunna fråga och en vilja av att lära dig mer varje dag. Du är drivande i din personlighet och är en relationsbyggare som vårdar och utvecklar dina affärsrelationer långsiktigt.Vi säger detta för att vi är övertygade om att detta är nycklarna i att lyckas och arbeta vidare på vår utmejslade strategi: Att inte sälja produkter utan erbjuda lösningar som underlättar och effektiviserar produktionen för våra kunder.

Du är säker och van i rollen som säljare och har goda resultat med dig sedan tidigare samt vet vad som krävs för att lyckas. Meriterande men kanske inte avgörande är givetvis om du har en förståelse för vad som är viktigt för, branschen, våra kunder, deras vardag och deras kunder.

Du har en relevant teknisk bakgrund och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom teknik-/industri.

Du har körkort och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder ett spännande arbete och ett attraktivt lönepaket där  du kommer att kunna utvecklas genom arbete med tekniskt avancerade lösningar inom en branschledande internationell organisation. Du kommer att få kollegor som är engagerade i att utveckla lösningar och ständiga förbättringar för våra kunder inom tillverkningsindustrin. 

Välkommen in med din ansökan.  Denna rekrytering genomförs i samarbete med Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda. Nordiska beläggningscentra finns i Stockholm, Köping och Halmstad samt Pirkkala och Espoo i Finland.