10 mars, 2016

Key Account Manager Apotek, Midsona Stockholm

KAM / Key Account Manager / Apotek / FMCG / DVH / Säljare / Account Manager / Storkundssäljare

Till vår uppdragsgivare Midsona söker vi just nu en

KAM med fokus på försäljning mot apotek, placering Stockholm.

Som Key Account Manager (KAM) blir din huvudsakliga uppgift att självständigt förvalta och utveckla affärerna med ett antal kedjekunder inom apoteksbranschen. Säljarbetet handlar om långsiktiga och utvecklande kundrelationer där du med din expertis kommer att vägleda dina kunder i deras affärer. Genom analyser och uppföljning av kundernas behov och köpbeteenden kommer du att bearbeta marknaden för att hitta nya affärer samt utveckla dina befintliga kunder. Tjänsten innebär stort eget ansvar för sina kunder och affärer, men man har även starka varumärken och duktiga kollegor att förlita sig på.

För att trivas som KAM är du en person med god dokumenterad säljerfarenhet mot större kunder. Du har förmågan att upprätta kontaktnät med både dina kunder och internt inom företaget, du är helt enkelt en relationsbyggare ut i fingerspetsarna. För att lyckas i rollen tror vi att du har god erfarenhet från att arbeta på eller mot apotek, och vet vad som krävs för att skapa goda affärer i branschen. Har du arbetat i en KAM-roll mot liknande typ av kunder tidigare är det självklart meriterande, men det viktigaste är din branschförståelse samt förmåga att skapa långsiktiga affärer.

Du erbjuds ett mycket utvecklande och självständigt arbete med många kontaktytor där du har en stor frihet att påverka din egen arbetsdag. Företaget har verksamhet i flertalet länder där du kommer att tillhöra den svenska divisionen och utgå från deras kontor i Stockholm.

Låter det intressant? Tveka inte att söka redan idag då processen för denna tjänst kommer att gå fort.

Ansöker gör du på www.rubino.se , observera att vi inte tar emot ansökningar på något annat sätt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino, tel 0733-76 39 30, alternativt rekryteringsassistent Isabella Falck, tel 0703-54 80 80.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.