Key Account Manager till ClearOn, Stockholm

KAM Clearingtjänster

Då vår nuvarande KAM slutar för nya utmaningar inom branschen så söker vi nu en ny lagspelare till vår säljorganisation:

 KAM Clearingtjänster, med placering i Stockholm/Liljeholmen

ClearOn är Sveriges ledande partner för säljdrivande kampanjer inom den svenska dagligvaruhandeln med över 50 års erfarenhet av att utveckla innovativa tjänster som syftar till hjälpa våra kunder att öka sin försäljning. Under det senaste åren har ClearOn uppmärksammats internationellt och nationell och vunnit flera priser för bolagets innovativa och kreativa sätt att sälja och marknadsföra produkter. Vårt erbjudande bygger på en kombination av tjänster i framkant, strategi, teknik, insikt och erfarenhet. 

I rollen som KAM hos oss så kommer du i första hand att sälja ClearOns unika verktygsportfölj som stödjer och hjälper butikskedjor och leverantörer inom handeln att öka sin försäljning. Vår verksamhet omsluter traditionell handel, E-handel och M-commerce. 

Uppgiften är tydlig, det gäller att utveckla våra befintliga kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter hos befintliga och nya kunder, resultatet är avgörande. Du får ett eget resultatansvar och rapporterar till vår affärsområdeschef.

För att lyckas måste du vara drivande, intresserad, modig och engagerad, du ska stimuleras av utmaningen, att utveckla vår kunds affär. Våra kunder år några av världens starkaste varumärken och du kommer att träffa nyckelpersoner såsom marknadschefer, brandmanagers, försäljningschefer. Du skall ha arbetat med försäljning med goda resultat i minst 3 år, har du arbetat inom dagligvaruhandeln, servicehandel eller liknande, är detta givetvis en fördel.
Akademisk examen, eller relevant eftergymnasial examen är meriterande. Du skall dessutom ha en god förståelse för hur IT är ett hjälpmedel för affären samt för ditt dagliga arbete. Du får vara beredd på en del resor i tjänster om ca 10-30 dagar/år. Engelska i tal och skrift. Körkort B.

Vi erbjuder en spännande roll i ett lönsamt och snabbfotat bolag med bredd och variation i ansvaret. Vår omsättning ökar år från år och potentialen framåt är mycket god. I rollen får du stora möjligheter att påverka företagets fortsatta utveckling och arbeta såväl operativt som strategiskt med fokus på försäljning.

Tjänstebil, fast lön, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag är några av de självklara förutsättningar för att lyckas i rollen från vår sida.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult i denna rekrytering, Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Beskrivning av ClearOn och DLF

ClearOn leder utvecklingen av kuponger och betaltjänster i handeln. Affärsområdet Wave utvecklar och säljer kassasystem. I samarbete med 5000 butiker clearar vi kuponger, presentkort, betalningar och Värdeavier för SEK 5 miljarder årligen. Genom Kassagirot erbjuder ClearOn privatpersoner och företag att betala, ta ut, växla och överföra pengar i samarbete med Bankgirot, Nordea, Swedbank och MoneyGram. ClearOn är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn och ägs av Dagligvaruleverantörers Förbund.  www.clearon.se

Dagligvaruleverantörers Förbund, DLF är en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll i Sverige. DLFs uppdrag är att förmedla affärsrelevant kunskap, erbjuda inspirerande mötesplatser samt utveckla och driva effektiva branschsystem. DLF har cirka 160 medlemmar. www.dlf.se