Kontorsansvarig till ett förbund inom transportsektorn

Har du ett administrativt intresse och är redo för nästa utmaning i karriären? Är du strukturerad och en fena på att ha många bollar i luften samtidigt? Nu söker vi en administrativ assistent till vår kund som sitter mitt i centrala Stockholm. Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget:

Förbundet är en branschorganisation. De verkar som ett företag men ägs av medlemmarna. Deras uppdrag är att ge medlemsföretagen bästa möjliga förutsättningar att växa och utvecklas genom att skapa goda villkor. Förbundet verkar för en sund och blomstrande transportnäring som ska bidra till en hållbar utveckling. Företaget är inne i en spännande och händelserik utvecklingsfas där du har chans att bli delaktig! 

Om tjänsten:

Rollen som administrativ assistent är väldigt varierande. Du kommer att vara spindeln i nätet och kontorets allt-i-allo. Du kommer hantera diverse administrativa arbetsuppgifter, även ekonomi och bolagets sociala medier. Du kommer både att skapa nya kontakter och vårda befintliga relationer. Tjänsten är på heltid.

Arbetstid: 8-17, måndag- fredag.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som administrativ assistent krävs att du har både intresse och skicklighet i programmet Excel men även en generell god datorvana. Som person är du analytisk, noggrann, stresstålig och strukturerad.

Vidare ser vi att du är prestigelös, kan prioritera mellan arbetsuppgifter och ser enkelt vad som behövs göras. Du är flytande i svenska i såväl skrift som i tal och formulerar dig professionellt i samtliga kontaktytor. Att du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och har en känsla för högklassig service ser vi som en självklarhet då du kommer skapa kontakter och vårda relationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Jobbar vant i Microsoft Office

Obehindrat svenska i tal och skrift

God engelska i tal och skrift

Fullständig gymnasieutbildning

Meriterande

Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

Erfarenhet från transportsektorn


Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 076-394 22 04 alternativt Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du snarast via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!