19 februari, 2019

Kontorschef till SkandiaMäklarna

                                 bilder_profil_press2.jpg

 

Är du Mäklare och vill utvecklas i din roll och ta nästa steg i din karriär? Då är du kanske är vår nya Kontorschef? Vi söker nu en driven och engagerad mäklande kontorschef till vårt kontor i Solna/Sundbyberg.

I rollen som kontorschef kommer du att som anställd få alla förutsättningar att lyckas, du skall coacha och driva kontoret mot fastlagda mål avseende resultat, kundnöjdhet och kvalité. Du kommer att få fullt budget och resultatansvar för kontoret.

Rätt person är idag mäklare som är van vid att leverera resultat och vet vad som krävs för att göra skillnad. Du kanske har haft rollen som ledare eller tidigare drivit en grupp medarbetare inom sälj och vill tillbaka i den ledande rollen. Du skall vara tydlig och rak i sett ledarskap och vilja se dina medarbetare utvecklas. Du ser vad var och en behöver avseende mål och stöttning. Du inspirerar, sätter mål och följer upp. Som du ser så ser du att du bör vara registrerad mäklare idag för att vara idealisk i rollen, det är dock dina personliga egenskaper som är viktigast och kommer att vara avgörande.

Som kontorschef hos oss för du de rätta förutsättningarna för att lyckas i form av bl.a :
– Ett av Sveriges absolut starkaste och mest omtyckta varumärken.
– En mängd konkreta och vitala verktyg som underlättar din vardag och ger dig en kortare väg till att nå våra mål.
– Ett fantastiskt nätverk av engagerade människor och kunniga kollegor runtom i landet.
– En säljorienterad organisation där vi ser arbetsglädjen som en av de viktigaste framgångsfaktorerna.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du direkt då vi intervjuar löpande. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

 

För mer information om Skandiamäklarna: www.skandiamaklarna.se 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.