5 mars, 2018

Kundservicemedarbetare, Sverigetaxi

Vi söker nu en medarbetare till Sverigetaxis kundservice.

Har du ett brinnande intresse för människor? Skulle beskriva dig som energisk och positiv? Är du duktig på att ge bra och effektiv service? Är du strukturerad i ditt sätt att arbeta? Då är den här tjänsten något för dig.

I rollen som kundservicemedarbetare på Sverigetaxi kommer du i första hand att hantera inkommande kundärenden över telefon och webb samt tillhörande administrativa uppgifter. Svara mot kund- och kvalitetsmål samt logga ärenden i system. Inledningsvis blir du ansvarig för ett projekt med att föra över Sverigetaxis kundregister till ett nytt datasystem.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du älskar service och har vana vid att hantera kunder i olika situationer och förfrågningar. Du bör ha en gymnasial utbildning och erfarenhet i rollen som kundservicemedarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift) övriga språkkunskaper är meriterande då arbetsplatsen är multikulturell. God datavana (framförallt av Microsoft Excel) är också viktigt i denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser som sagt att du är en person med positiv inställning som tycker om service och sporras av utmaningar och tror att det mesta går att lösa med rätt attityd och lite eftertanke. För att trivas i rollen tror vi även att du är utåtriktad i din kontakt med kunder, är ödmjuk och alltid lyssnar på kundens behov. Ansöker gör du snarast då vi löpande gör urval och intervjuar för tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Fredrik Lennmalm 070-858 41 35.

Välkommen med din ansökan!
Om Sverige Taxi
Sverige Taxi är idag ett av Sveriges största taxibolag. Vårt starkaste kännetecken är den gula färgen, och vi finns med ca 2700 bilar från Ystad till Kiruna.
Sverige Taxi kärnvärden är service, kvalitet, miljö och mångfald. Vi har mer än 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer som dagligen utför tusentals resor för alltifrån privat- och affärsresenärer till färdtjänst, skolskjuts rullstolstaxi. Vi sitter i fräscha lokaler i Häggvik. Läs mer på: www.sverigetaxi.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.