14 februari, 2018

Lageransvarig Nils Ahlgren AB i Stockholm

Nils Ahlgren AB söker en driven och engagerad lageransvarig i söderort.
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och varierande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling och en roll där du påverkar utvecklingen av bolaget.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att leda arbetet på lagret,
truckkörning, orderplock, inleveranser, godsregistrering,
returhantering, kvalitetskontroller, packning av varor, inventering
och kundhantering med en serviceinriktad attityd. Vi värdesätter att
du har känsla för kundens bästa och en utvecklad kunskap i olika affärssystem (Jeeves/Monitor). Ansvara för fastighetsunderhåll (ventilation, el och värme).

Egenskaper:

Vi uppskattar personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter och ditt arbete genomsyras av noggrannhet, gott bemötande och en positiv inställning. Som anställd på Nils Ahlgren AB krävs det att du med lätthet kan jobba både självständigt och i grupp. Du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceminded och lösningsorienterad.

Det är även meriterande om du har:

  • Körkort (krav)
  • Truckkort (ståstaplare/motviktstruck)
  • God datorvana (Jeeves/Monitor)
  • Talar och skriver engelska

Tillträde: Omgående

Anställning: Fast med provanställning 6 månader
Arbetstid: Schemalagda arbetstider, kl.07:00-16:00
Lön: Fast lön

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Välkommen med din ansökan!

Nils Ahlgren AB grundades 1934 av köpmannen Nils Ahlgren. I vanligt tal är vi idag mest kända som enbart Ahlgrens. Företaget är en materialleverantör till bygghandeln avseende spik, skruv, byggbeslag, kärror, nät och stängsel med mera. Sortimentet är brett och rymmer ett flertal kända och efterfrågade varumärken. Ahlgrens kunder är alltifrån stora landsomfattande bygghandelskedjor till mindre fristående bygg- och järnhandlare.Ahlgrens har även en avdelning som är specialiserad på områdesskydd. Även denna del av företaget en materialleverantör men här riktad mot stängseluppsättare och byggbolag.Utöver detta genomför vi även egna entreprenader riktade mot slutkund. Avdelningen områdesskydd erbjuder ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika ändamål. Här finns allt från klassiskt flätverksstängsel till paneler och palissader. Vi marknadsför även olika typer av grindar med och utan automatik, rotationsgrindar, vägbommar m.m. Mest kända är vi säkert för mobila byggramar och kravallstaket som pryder byggarbetsplatser runt omkring Mälardalen.

Ahlgrens är tredjepartscertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.
Kontor och lager finns i Jordbro företagspark och ägs sedan 1982 av Skyllbergs Bruk som har sitt säte i södra Närke.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.