23 januari, 2014

Marknadsansvarig Seab

SEAB som etablerades på 60-talet är i dag Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Förutom rena konsument-produkter ingår även produkter för maskintvätt och serviceanläggningar för bilvård, s.k. Turtle Professional Partners.

Turtle Wax, STP, Armor All och Hammerite är internationellt välkända produkter som finns på de flesta tillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Corrostabil, Permatex, BIOkleen med flera, distribueras även via järn-, bygg- och färgaffärer.

SEAB Sysselsätter totalt 75 personer i Norden och omsätter cirka 325 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och vi är sedan flera år även etablerade i Norge, Danmark och Finland.
Fokus för verksamheten är framförallt konsumentsektorn men handel med industrikunder förekommer också.

SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001. Läs mer på: www.seab.se

 

Seab söker en affärsorienterad

 

Marknadsansvarig med en god känsla för att kommunicera med vår marknad.

 

Vi söker dig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på resultat. Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats. Vi är en liten och effektiv organisation därför måste du vara en smidig kugge mellan produkt/inköp och sälj/marknad. Att arbeta som marknadsansvarig hos oss innebär att du har en bred roll och många medarbetare och leverantörer vill ha din uppmärksamhet. Rätt person kommer att ansvara för avdelningens budget, planering och resultat samt att avdelningen utvecklas enligt plan. Vi är fem personer på avdelningen med ansvar för marknad, kommunikation, produkt och inköp.

 

Du skall själv vara den som får en idé att bli verklighet och vara den som skriver texter och föreslår det mest optimala mediet att förverkliga idén. Det gäller försäljningsaktiviteter, att planera kampanjer, nyhetsbrev, copywriting och att driva säljande aktiviteter. Då vi har en bred produktportfölj gäller det att optimera utvecklingsarbetet för att stärka en framtida konkurrenskraft för våra produkter och varumärken. Du måste gilla att gå in och analysera marknadens utveckling både på lång och kort sikt. Du måste ha förmåga att se helheten i verksamheten, från inköp, logistik sen till vad som driver försäljningen. Du kommer att ansvara för kontakterna med våra Reklam, PR och presskontakter.

Du kommer även att ansvara för att samordna våra marknadsföringsinsatser på nordisk basis. Du blir ansvarig för att driva och utveckla frågor kring nya medier samt att utveckla vår hemsida. Du skall vara en god ledare och du kommer att rapportera direkt till VD.

 

Vi tror att du har en adekvat utbildning/erfarenhet för tjänsten samt att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du måste vara stark i din personlighet, jordnära, kreativ och positiv (lösningsorienterad) samt vara en god lagspelare i ett företag där alla ställer upp för varandra. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att framföra budskap.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på tfn 0733-763930. Ansöker gör snarast du via hemsida www.rubino.se alt e-post harry@rubino.se märk ansökan ”Marknadsansvarig SEAB”

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.