26 oktober, 2017

Marknadskommunikatör GSAB, Stockholm

GSAB förstärker och utökar sin organisation med en driven och engagerad Marknadskommunikatör Digitala Medier

GSAB skall förstärka och utveckla frågorna kring Digital närvaro och söker dig som kan driva och utveckla vår marknadsstrategi avseende frågorna kring marknad och digitala medier i första hand.

Dina arbetsuppgifter:
Som marknadskommunikatör kommer ditt huvudansvar vara att operativt arbeta med att öka efterfrågan på företagets produkter. Dina ansvarsområden är att ha ett nära samarbete med företagets säljavdelning där ni utarbetar och genomför kampanjer, produktlanseringar och andra säljdrivande aktiviteter i både digital och tryckt form samt att ansvara för företagets webbsida och företagets närvaro i sociala medier samt vårda och utveckla bolagets varumärken digitalt.

Din utbildning och erfarenhet:
Du har en god känsla för färg och form samt har goda kunskaper inom Adobe CS sviten. Du är nyligen utexaminerad med högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation från exempelvis Berghs eller Beckmans. Du har 1-4 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Dina personliga egenskaper/kunskaper:
Som marknadskommunikatör hos oss får du möjlighet att arbeta i en ung och växande organisation med stora ambitioner, god sammanhållning och möjlighet till att själv styra ditt arbetssätt. Du ska självklart vara engagerad, utåtriktad, initiativtagande och kreativ. Du är social, noggrann och har lätt att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett spännande arbete på ett växande företag inom glas- och byggindustrin. Vi har trevlig gemenskap, en hög professionell nivå och en miljö där utvecklingsmöjligheterna är många. Ledarskapet präglas av hög social kompetens i kombination med målfokuserad energi. Genomgående för all personal är att det finns en stark egen drivkraft och en delaktighet i att ständigt förbättra företagets position och konkurrenskraft.
Rätt person kommer att få en stor inverkan på organisationen och medarbetarna, stor frihet att tillsammans med VD och säljavdelningen utveckla rollen och driva utvecklingen av vårt sortiment. Vi sitter i trevliga lokaler i Skogås.

Rekryteringen sköts av vår samarbetspartner Rubino Rekrytering och intervjuer kommer att hållas löpande. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Tomas Lindroos på 0705-33 12234

Välkommen med din ansökan!

GSAB är Nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum, allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag ca 65 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se och www.invitrea.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.