10 mars, 2016

Medarebetare Redovisning, Chimney Pot

 

The Chimney Pot 

The Chimney Pot söker medarbetare till ekonomiavdelningen – och vi söker dig som vill utvecklas i ett spännande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Tjänsten:

Tjänsten innebär redovisningsansvar för Chimney Pots svenska bolag, driva bokslutsprocesser och månatliga avstämningar. Du kommer även hantera och sammanställa rapporter från utländska dotter- och intressebolag samt arbeta med interna rapporter och i samråd med CFO utveckla rutiner och interna processer. I rollen ingår även sedvanliga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker:

Vi söker dig som har jobbat några år med redovisning, avstämningar och bokslutsarbete. Du får gärna vara i början av din karriär och ha ett genuint intresse för att utvecklas i din roll och viljan att fördjupa kunskaperna inom redovisning. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en dynamisk organisation, är självgående, initiativtagande, känner ansvar och har förmågan att se helheten i arbetet.

Vi erbjuder:

En stimulerande arbetsmiljö, en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter samt ett professionellt och glatt gäng till kollegor i moderna lokaler nära Stureplan.

Ansökan:

Ansöker gör du via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”Rekryteringar” alt mailar direkt till pia.olausson@rubino.se. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 4 april.  Önskar du mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pia Olausson på telefon 072-725 67 30.

The Chimney Pot Goup

The Chimney Pot är en av norra Europas ledande leverantörer av avancerade digitala tjänster för spel- och reklamfilm samt musikvideor. Företaget levererar tjänster som bildredigering, effekter, ljudläggning och restaurering. Moderbolaget är beläget i Stockholm och har 6 helägda svenska bolag. Företaget har även dotterbolag i Ukraina, Berlin och Polen samt intressebolag i Dubai. Huvudägare är Bure Equity AB. Läs mer på www.thechimneypot.se och www.bure.se

 

Affärsförfrågan