10 mars, 2016

Medarebetare Redovisning, Chimney Pot

 

The Chimney Pot 

The Chimney Pot söker medarbetare till ekonomiavdelningen – och vi söker dig som vill utvecklas i ett spännande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Tjänsten:

Tjänsten innebär redovisningsansvar för Chimney Pots svenska bolag, driva bokslutsprocesser och månatliga avstämningar. Du kommer även hantera och sammanställa rapporter från utländska dotter- och intressebolag samt arbeta med interna rapporter och i samråd med CFO utveckla rutiner och interna processer. I rollen ingår även sedvanliga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker:

Vi söker dig som har jobbat några år med redovisning, avstämningar och bokslutsarbete. Du får gärna vara i början av din karriär och ha ett genuint intresse för att utvecklas i din roll och viljan att fördjupa kunskaperna inom redovisning. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en dynamisk organisation, är självgående, initiativtagande, känner ansvar och har förmågan att se helheten i arbetet.

Vi erbjuder:

En stimulerande arbetsmiljö, en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter samt ett professionellt och glatt gäng till kollegor i moderna lokaler nära Stureplan.

Ansökan:

Ansöker gör du via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”Rekryteringar” alt mailar direkt till pia.olausson@rubino.se. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 4 april.  Önskar du mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pia Olausson på telefon 072-725 67 30.

The Chimney Pot Goup

The Chimney Pot är en av norra Europas ledande leverantörer av avancerade digitala tjänster för spel- och reklamfilm samt musikvideor. Företaget levererar tjänster som bildredigering, effekter, ljudläggning och restaurering. Moderbolaget är beläget i Stockholm och har 6 helägda svenska bolag. Företaget har även dotterbolag i Ukraina, Berlin och Polen samt intressebolag i Dubai. Huvudägare är Bure Equity AB. Läs mer på www.thechimneypot.se och www.bure.se

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.