Metal Work Sverige AB söker en driven och självgående säljare

668929.jpg

Metal Work Pneumatic är ett expansivt företag på frammarsch i Sverige och därför söker vi en engagerad säljare i Skåne som är tekniskt och kommersiellt driven. Med potential till senare ansvar som Country Sales Manager.

Du kommer samarbeta med våra distriktschefer och ansvara för försäljningen av automationslösningar inom ditt distrikt till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Vellinge.

Egenskaper:
Tjänsten ställer stora krav på din egna förmåga att själv planlägga din tid och att dina kunskaper för att skapa försäljning är i linje med vad som förväntas för att du ska kunna uppnå dina resultat. Därför ska du ha lätt för att ta initiativ och är en självmotiverande och engagerad person, som tycker det är viktigt att uppnå överenskomna resultat.
För rätt person finns det goda möjligheter att
utvecklas i företaget.

Är du – med andra ord – en dynamisk, säljorienterad, uthållig och resultatorienterad person med ambition som Country Sales Manager? Då är vi övertygade att denna tjänst är något för dig.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på nummer 0733-763930. Ansöker gör snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!