25 februari, 2019

Ny marknadsassistent till Oerlikon Balzers

bg_logo_oerlikon_balzers.png

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter i sin produktion. Utifrån kundens unika tillverkningsprocess, så erbjuder man kunden en lösning som är optimal avseende livslängd och kvalité till den totala lägsta kostnaden, samt besparing på resurser och miljö.

Uppgiften som Marknadsassistent /delvis support för vår Customer Care Center (CCC) för Norden innebär i huvudsak att serva marknad och säljorganisationen med det mesta från att uppdatera information via vår egna hemsida, internt och med direkta kundutskick och andra relaterade uppgifter och att vara lite spindeln i nätet. Vara kreativ och kunna skapa intressanta upplägg och ha hand om mässor från start till mål, sköta och administrera marknadsundersökningar, vara utbildare inom CRM och vara kontaktpersonen gällande alla frågor och uppdateringar gällande detta.

Oerlikon Balzers huvudkontor ligger i Liechtenstein och daglig kontakt med marknadsavdelningen ingår och med andra center i Europa. Arbetsuppgifterna gällande vårt CCC med kundkontakter/faktureringar är att kunna ge enklare offerter till kunder, när behov finnes. Tjänsten innebär en del resdagar per år.  

Vi söker därför dig som tillsammans med vår marknads/säljorganisation identifiera och skapa förutsättningar för en ökad merförsäljning av produkter och tjänster. Rätt person kommer att självständigt ansvara för att serva och vara aktiv och se möjligheterna med rätt marknadsbearbetning. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Oerlikon Balzers har även 2st produktionsenheter i Finland, så ett extra plus om du dessutom är finskspråkig. Tjänstens placering är i Halmstad. 

För att lyckas är det är viktigt att du tycker om och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kontaktpersoner både internt/externt genom att kunna förstå vad marknad och försäljnings sidan behöver. Du är bra på att föreslå lösningar som ger ett mervärde.

Du har erfarenhet från marknadsrelaterade uppgifter och affärssystem och i din personlighet är du tekniskt nyfiken, engagerad och övertygande. Med god kommunikationsförmåga, öppenhet och en positiv attityd kan du etablera starka relationer. Du skall vara självgående, men du är också bra på att samarbeta och engagera andra.

Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-76 39 30 alt Anette Svensson på 076–1408398. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande.

Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. Oerlikon Blazers Coating AB omsätter drygt100 miljoner SEK med 100st anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad och Köping samt Pirkkala och Espoo i Finland. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

 

 

 

 

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.