12 juni, 2018

Offertadministratör med bilintresse, LeasePlan

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna. 

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.
Läs mer på www.leaseplan.se 

LeasePlan söker en noggrann och driven Offertadministratör med bilintresse
Offertgruppen på LeasePlan servar och hjälper förare att välja rätt bilmodell utifrån bilpolicy. De behöver nu utöka sin grupp och söker nu en bilintresserad och kundorienterad medarbetare som noggrant och korrekt beräknar och tar fram offerter för LeasePlans kunders förare. Rollen kräver att du är noggrann och van vid att ge service över telefon. I din roll så ingår du in en grupp om ca 8 personer och du rapporterar du till Leaseplans Quote Manager. Du har god kunskap kring våra interna system som används för att framställa offerter.

Vi ser gärna att sökande har nedanstående egenskaper:

  • Bilintresse och körkort (B)
  • Kunskap eller intresse om bilmodeller och teknisk utrustning
  • Är noggrann och självgående
  • Gillar att ge service och är van att arbeta över telefon

LeasePlan erbjuder dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning låter våra medarbetare utvecklas och rekryterar internt både för lokala och internationella tjänster. Vi sitter i ett modernt hus i nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna. Du får tillgång till komplett gym i samma fastighet samt en marknadsmässig lön, pension och övriga förmåner

Ansökan
Tjänsten är på heltid och placeringen är på vårt kontor i Solna. Har du några frågor är du välkommen att maila oss på nedan e-mailadress så återkommer vi till dig. Ansöker gör du snarast, via www.rubino.se, då vi intervjuar löpande och vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.