Operativ inköpare till Garam Elektronik, placering Vallentuna

Operativ inköpare till Garam Elektronik, placering Vallentuna

garamlogga.png

Vi söker en driven, affärsorienterad medarbetare som vill arbeta med inköp hos oss.


GARAM Elektronik AB tillverkar kundanpassade kablage samt säljer kontaktdon och förbindningstekniska komponenter. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsprodukter inom förbindningsteknik och har ett fantastiskt team av kunniga medarbetare. Vi är 20 personer i Vallentuna och lika många i Estland. Läs mer på www.garam.se

Arbetet består till största delen av tre huvudsakliga områden: Planera och lägga inköp kopplat till behov eller beställningspunkter.
Följa upp och förmedla leveranstider och priser på gjorda inköp. Begära offerter och förhandla priser.
Arbetet sker till stor del i vårt affärssystem Pyramid.
Du rapporterar till vår Supply Chain Manager.

Din person
Rollen innebär i huvudsak att arbeta operativt och till en viss del strategiskt, vi ser därför att du har en gymnasial teoretisk utbildning som grund och har du läst inköp är det givetvis meriterande. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom supply chain och en bra sifferkänsla. Vi ser att du i rollen arbetar noggrant, strukturerat och långsiktigt och har lätt att kommunicera internt och externt. Du är självgående i din arbetsstil och har en positiv grundsyn i din roll på arbetet.
Vi arbetar i Pyramid, det är därför meriterande om du har den erfarenheten eller motsvarande, du måste dock vara van användare av Excel.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!