8 mars, 2018

Ordermottagare / Innesäljare, GSAB i Stockholm

GSAB är inne i ett expansivt skede där vi ser stora utvecklingsmöjligheter och söker därför en relationsskapande innesäljare/ordermottagare.

Som innesäljare/ordermottagare hos GSAB kommer dina arbetsuppgifter innebära kontakt med företagets befintliga kunder via telefon och mail, samt all kringliggande administration. Arbetet gäller främst inkommande förfrågningar, men du kommer även att genomföra relationsskapande möten med de befintliga kunderna, som mestadels består av glasmästerier och byggentreprenadföretag.

För att lyckas i rollen krävs det att du är resultat- och målorienterad med eget starkt driv. Du ska vara van vid att arbeta med relationsskapande försäljning inom glasbranschen med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att ha mycket kundkontakt, ofta via telefon och mail, och förstår värdet av att även vara ute hos kunden. Då tjänsten innebär kundbesök runt om i Stockholmsområdet är det ett krav att du har B-körkort.

Som person är du prestigelös, öppen, orädd, lyhörd och tydlig. Du har en förmåga att bygga relationer, och du trivs i en problemlösande roll med mycket sociala kontakter. Då vi är en liten organisation är det också viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa en god stämning.

Vi erbjuder ett spännande säljarbete på ett växande företag inom glas- och byggindustrin. Vi har trevlig gemenskap, en hög professionell nivå, och en miljö där utvecklingsmöjligheterna är många. Ledarskapet präglas av hög social kompetens i kombination med målfokuserad energi. Genomgående för all personal är att det finns en stark egen drivkraft och en delaktighet i att ständigt förbättra företagets position och konkurrenskraft.

I denna rekrytering samarbetar GSAB med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30.
Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

GSAB är nordens ledande grossist till glas- och byggindustrin. I närmare 60 år har vi varit leverantör till Sveriges glasmästerier. Vår produktbredd sträcker sig från beslag, profiler och förbrukningsvaror, till kompletta duschväggar, garderobsdörrar, glas- och skjutdörrar, räcken samt uterum; allt med glaset i fokus. Företaget är välkänt för produkter med enastående funktionalitet, hög kvalité och attraktiv design. Vi omsätter idag drygt 50 miljoner. Vi fortsätter att växa och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra produkter. Läs mer på www.gsab.se

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.