23 januari, 2014

Philips ljuskällor söker distriktschef

Philips i Sverige är en försäljningsorganisation med 350 medarbetare, i huvudsak inom marknadsföring och teknisk service. Den årliga omsättningen är ca 6 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm i det nybyggda Kista Entré.

Philips Division Ljus i Sverige har ansvaret för marknadsföringen av Philips Lightings hela produktsortiment på den svenska marknaden. Verksamheten är uppdelad i affärsområdena ljuskällor, belysningselektronik, specialljuskällor, billampor, utomhus- och inomhusarmaturer.

Distriktchef Östergötland- Småland

Tjänsten innebär ansvar för bearbetning av de kunder som ingår i ditt distrikt. Kunder är i första hand elgrossister, elinstallatörer, industrier, fastighetsbolag, kommuner och landsting.
I bearbetningen ingår att du med ett gott affärsmannaskap ska kunna skapa efterfrågan på Philips ljuskällor hos kunderna, introducera produktnyheter, utbilda kunderna i belysningslära m.m. Att identifiera slutkunder, ex. industrier och fastighetsbolag samt bearbeta dessa är en mycket viktig och prioriterad uppgift.

Tjänsten innebär cirka 40 övernattningar per år och även utlandsresor förekommer.

Du utgår från hemmet, vilket innebär att du är en person med stor drivkraft, van att jobba ensam och kan hantera det ansvar som följer med detta.

Du har:

  • utbildning på lägst gymnasienivå
  • minst 5 års säljerfarenhet, gärna med erfarenhet från elbranschen
  • vana att sköta och vårda långsiktiga kundrelationer
  • förhandlingsvana
  • vana att stå inför en grupp och göra presentationer
  • goda kunskaper i engelska
  • datorvana
  • körkort är ett krav

Känner du att detta stämmer in på dig så vill vi ha din ansökan omgående. Ansöker gör du via: www.rubino.se under rubriken ”Aktuella rekryteringar”. Tack.

Kontakta gärna rekryteringskonsult Petra Tiblom du har frågor kring denna tjänst. Telefon : 0733 56 90 88. alt. 08 411 60 80.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.