20 februari, 2019

Polynova Nissen söker Säljare

PolynovaNissen.jpg

Vi söker en engagerad och driven Säljare, med placering Stockholm:

Vi kommer nu att förstärka vårt säljteam med ytterligare en stjärna – är det du?

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten och söker därför en säljare som ska stötta vår säljorganisation för att öka vår försäljning i första hand Stockholm/Mälardalen. Hos våra kunder kommer du att i första möta Säljchefer, kategori och inköpschefer. Du kommer även att arbeta med viss utbildning för våra kunder avseende våra produkters fördelar. Våra kunder är mycket varierande från bl. a Kontorsfackhandel, Färghandel, grossister och återförsäljare. Vi är ett ambitiöst och familjärt gäng som utgår från huvudkontoret i Stockholm på Västberga Allé 5.

Välkommen till ett företag med blicken uppåt
Vi ser gärna att du är i början av din karriär och har du jobbat som säljare inom plastindustrin och har erfarenhet från branschen är det givetvis meriterande men inte avgörande. Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för egna, teamets och företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller – i alla lägen!

Vi gillar att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget. Du väntar inte på samtalen – du ligger före!

Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta med marknadens starkaste produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Du får fast lön med bonus samt tjänstebil. Vi sitter i trevliga lokaler i Västberga.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alt Anette Svensson på telefon 0761-40 83 98 

Välkommen med din ansökan!

 

Polynova Nissen AB har över 40 års branscherfarenhet, vi har ett av Europas bredaste plastsortiment i lager, vi ger våra kunder goda möjligheter att få helt unikt kundanpassade artiklar samt innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster för att utöka och bredda in försäljning. Vår ambition är att vara kundens enda partner avseende för plast- och emballageprodukter. Polynova Nissens produkter återfinns hos ett brett nätverk av återförsäljare i Norden och övriga Europa. Läs mer här: www.polynova.se

 

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.