Projektadministratör till Ballingslöv

Logo Ballingslöv.jpeg

Ballingslöv fortsätter expandera och söker därför nu en Projektadministratör med placering i Sickla.

Du kommer att utgå från butiken i Sickla tillsammans med teamet på projektsidan. På projektsidan arbetar man med kunder som exempelvis fastighetsbolag och byggbolag där avtalen är stora och affärsprocessen är ganska lång.

I rollen som Projektadministratör kommer du inledningsvis arbeta mycket med kundunderlag, offerthantering och andra administrativa sysslor. Men i takt med att du växer in i både företaget och i rollen finns möjligheten att ta mer ansvar. Det kan handla om prisförhandling, kundbesök och andra kundorienterade aktiviteter. För rätt person finns det stora karriär-och utvecklingsmöjligheter.

Som person är
du positiv, har ett stort driv och en vilja att vara med och bidra. Du är en lagspelare som trivs i en ansvarstagande administrativ roll. Du trivs med att arbeta tillsammans mot uppsatta mål och att vara i en temporik miljö.

Din personlighet är det viktigaste, men vi tror att du har arbetat i en administrativ eller kundorienterad roll tidigare. Du är i början av din karriär och har du ett intresse för branschen är det ett stort plus. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, har lägst en 3-årig gymnasiebehörighet samt att du innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med kontorstider och fast lön.

Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 076-394 22 04. Ansöker gör du via www.rubino.se