Projektledare belysning Göteborg

Greenled_logo.jpg

Greenled är den ledande totalleverantören av belysningslösningar i Finland och vi har nu utvidgat vårt unika affärskoncept även till Sverige. Vi genomför smarta belysningslösningar för företag och den offentliga sektorn som sparar energi, pengar och miljö. Vi hjälper våra kunder effektivisera sin affärsverksamhet samt erbjuder bättre säkerhet och ökar effektiviteten och trivsamheten. Våra strategiska samarbetspartner inom armatur- och styrteknik är bland de ledande i världen inom sin egen bransch.  Vi sysselsätter drygt 100 personer. Våra armaturer tillverkas på vår fabrik i Uleåborg i Finland. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg och vårt moderbolag Greenled Oy verkar i Uleåborg, Vanda och Tammerfors i Finland. 

 

Greenled 3102_DSC0408.jpg

 I och med att vår verksamhet utvidgas söker vi nu en projektledare för fast anställning inom installationsenheten.

Projektledare 
Är du en produktiv och energisk projektledare? Kom och skapa tillväxt tillsammans med ett toppenteam. 

Som projektledare ansvarar du främst för utvecklandet av verksamhetsmodellen för projektledning inom Greenleds installationsenhet och dess verksamhet. Du förverkligar även flera större belysningslösningar samtidigt, enligt tidsschemat och på ett högkvalitativt och lönsamt sätt. Du arbetar med både försäljning och installation, deltar i avtalsförhandlingar och säkerställer prognoserna för installationsverksamheten ur resurshanteringens perspektiv.  
Du är stationerad i Stockholm eller Göteborg, men arbetet inkluderar även resor, särskilt i Sverige, samt vid behov i Finland och de andra nordiska länderna.

Vad önskar vi av dig?

Du har lämplig utbildning för uppgiften och flera års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt leda större projekt. Du driva av att leda och driva en grupp, leder på ett rakt och okomplicerat sätt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har körkort och har möjlighet att resa i tjänsten. Du agerar effektivt och naturligt med många olika externa och interna intressentgrupper. Du är verkligt kundorienterad och gillar att arbeta med kundservice. Ett IPMA-certifikat på minst C-nivå, eller motsvarande, och kunskaper i finska anses meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Med hjälp av vårt lösningskoncept kan du enkelt planera konkurrenskraftiga kundlösningar och svara mot våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder intressanta möjligheter att växa inom ett tillväxtföretag på väg att internationaliseras.  

Människorna är Greenleds viktigaste resurs. Vi satsar på medarbetarnas expertis och behandlar varandra rättvist. Du kan på ett genuint sätt påverka trivseln i arbetet och framgången i ett tillväxtföretag inom ett affärsområde som hela tiden utvecklas. Vi är ett kundorienterat, engagerat och motiverat team med ett genuint intresse för det vi gör och en positiv stämning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga personalförmåner och vi satsar på våra anställdas expertis och utbildning.

Ansöker gör du snarast via rubino.se då vi avser att tillsätta tjänsten omgående. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Harry Rubino på telefon 0733-763930.  

Välkommen att arbeta i vårt energiska team!