12 januari, 2016

Regional Manager Celcius / Peoples Choice Stockholm

DVH / SVH / gym / regionchef / säljchef / fmcg / säljare / träning / fitness / funktionsdryck /

Vi på Peoples Choice AB brinner för att inspirera och motivera andra människor till en hälsosam och aktiv livsstil. Därför har vi valt att distribuera en innovativ hälsoprodukt. Våra värderingar är att produkterna vi distribuerar skall vara hälsosamma, smaka gott och fylla en funktion.

Under åren har Celsius fått 13 utmärkelser runt om i världen, bland annat för ”Bästa funktionella dryck” hos både CPS Retailer Choice Best New Product Contest och Beverage Innovation Awards. Dessutom finns 6 vetenskapliga studier publicerade om Celsius funktioner i både träning och till vardags

Till spännande Peoples Chioce och varumärket Celsius söker vi en ambitiös och tillväxtorienterad regionchef med placering centralt i Stockholm.

Vi erbjuder ett arbete i ett företag i kraftig tillväxt, med ett mycket starkt varumärke inom en växande framtidsbransch.

Peoples Choice AB och produkten Celsius behöver utöka sin organisation. Företaget är i ett expansivt skede och vi söker dig som är mogen att anta utmaningen.

Som Regionchef kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm. Kunderna finns på gym, inom DVH och SVH, samt övrig fackhandel. Du bearbetar ett större geografiskt område, vilket kan innebära en del resor med övernattning. Du har erfarenhet från FMCG och är van att jobba med budget och personalansvar, Ditt säljteam består av 6-8 säljare i olika delar av regionen.

Din viktigaste arbetsuppgift är att stötta och utveckla säljarna i deras arbete. Med god analytisk förmåga har du full koll på mål, aktivitet och utfall. Du är van att jobba i CRM-systemet och kan dra rätt slutsatser för att nå målen, både dina mål och säljarnas.

Vi söker dig som har:

– en entreprenöriell läggning, som kan jobba både analytiskt och kreativt och som brinner för försäljning

– förmåga att entusiasmera och coacha andra till att göra bra affärer

– några års erfarenhet som säljare inom snabbrörliga konsumtionsvaror

– erfarenhet från en arbetsledande och coachande funktion med personalansvar

– akademisk utbildning med ekonomisk inriktning, IHM eller motsvarande

Företaget erbjuder ett bra förmånspaket med tjänstebil, friskvårdsbidrag inklusive träningskläder och liknande.  Det är också viktigt att du har en livsfilosofi som överensstämmer med Celsius och att du har en hälsosam och aktiv livsstil.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan!

Ansök idag på www.rubino.se eller nedan, då intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering, har du frågor var god kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103 608.

 

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.