26 februari, 2018

Sales engineer, ACAL BFI Nordic AB

ACAL BFI är det ledande agenturföretaget inom fotonikområdet med produkter inom fiberoptik, laser, spektroskopi, optomekanik och instrument. ACAL har en mycket god branschkunskap och vi är idag en väl etablerad OEM-leverantör. Vi söker nu en teknisk säljare som kommer att erbjuda våra kunder inom kommunikations- och industrisektorn avancerade tekniska produkter från ledande globala leverantörer. Du kommer att planera och strukturera din vardag självständigt där du bearbetar både nya kunder och vidareutvecklar samarbetet med befintliga kunder. Våra kunder finns främst inom Tele- och datakommunikation, Industrielektronik, Life & Health science och Defense. Arbetet innebär regelbundna resor, främst inom Norden, men även i Europa, USA och Kina.

Vi söker dig som:

  • Har en gedigen teknisk bakgrund inom optronik och/eller fiberoptik
  • Har erfarenhet från teknisk försäljning B2B, gärna med branschvana
  • Gärna en akademisk, teknisk utbildning
  • Är självmotiverad och självgående med ett starkt eget driv
  • Har en god social förmåga och är service- och kvalitetsmedveten
  • Har god kunskap i engelska, övriga språkkunskaper är meriterandeVi erbjuder:
  • En spännande roll där du blir en nyckelperson som har goda möjligheter att påverka bolagets utveckling framåt
  • Fast lön med bonus
  • Kvalificerade utbildningar hos våra leverantörer
  • Stor omväxling och frihet i rollen

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 073-376 39 30. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail.  Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb.

ACAL BFI Nordic AB är en del av ett pan-europeiskt agenturföretag inom elektronik, RF, power,
sensorer och inom fotonikområdet med produkter inom fiberoptik, laser, spektroskopi, optomekanik, instrument. ACAL BFI bedriver försäljning i hela Norden med kontor i Uppsala, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Våra kunder är industriföretag med högteknologisk verksamhet där vi är en etablerad OEM-leverantör samt universitet och högskolor. ACAL BFI Nordic AB är ett dotterbolag till den engelska koncernen ACAL PLC.

Läs mer om ACAL BFI Nordic AB på www.acalbfi.com/se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.