12 januari, 2016

Sales Manager / Försäljningschef Renault

Försäljningschef / Säljchef / Teamledare /  Team Leader / Bilar / Sales Manager / Renault / Automotive / Car Sales Manager / Säljchef Bilar / Fackhandel / 

Vill du vara med att leda och driva vårt affärsområde Renault i Kista?

Vi söker en
Försäljningschef Renault med fokus på resultat till vår anläggning i Kista.

Som Försäljningschef till vår Renaultavdelning kommer du att självständigt arbeta och driva försäljningen av våra nya personbilar samt transportbilar till såväl privat- som företagskunder. Du får fullt ansvar för att driva avdelningen och fortsätta arbetet med att driva teamet. Vi i teamet har ett tydligt mål i sikte: att bli Sveriges bästa Renault-team! Vill du vara med att leda vårt team dit? Dåär vi intresserade av dig. 

Dina kvalifikationer
Som person så är du i första hand en tydlig och rak ledare som drivs av att leda och utveckla dina medarbetare. Du skall dessutom ha en inre motor som smittar där driv, engagemang och resultat skall vara självklara egenskaper hos dig. Vi vill att du har erfarenhet av att driva säljteam med goda dokumenterade resultat där kundens behov har varit och är självklar utgångspunkt. Du är strukturerad, social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att lyckas i rollen.

Det är också viktigt att du vill utveckla både dig själv, ditt arbetssätt och personlighet så att du passar in och bidrar till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor. Egenskaper som vi också värdesätter för arbetsuppgiften, är en positiv grundsyn, en vilja av att hela tiden sträva mot uppsatta mål samt ett modernt coachande ledarskap och en god människokännedom. Du är trygg i rollen som ledare och har du erfarenhet från branschen så är det meriterande men inte avgörande. 

Din ansökan
Ansöker gör du snarast då vi kommer att intervjua löpande för denna tjänst. Har du några frågor om tjänsten ring vår rekryteringskonsult Harry Rubino, telefon 0733-763930. Som de flesta företag i branschen har vi fler män än kvinnor anställda och hoppas därför att fåmånga kvinnliga sökande. 

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med drygt 400 anställda. 2013 omsatte vi ca 2,5 miljarder kronor. Upplands Motor finns sedan 50 år i Uppsala, och idag även i Arlandastad, Tierp, Kista och Hammarby Sjöstad. Vi säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. Vi arbetar med Dacia, Ford, Renault och Volvo.

Välkommen till Upplands Motor! 

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.  

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.