12 januari, 2016

Sales Manager Packaging Antalis

Europas största förpackningsgrossist söker

Försäljningschef förpackning

för den svenska marknaden.

Med en försäljning av förpackningar på drygt 2 miljarder kr, intar företagsgruppen Antalis en självklar tätposition i Europa. Det svenska dotterbolaget Map Sverige AB är marknadsledande inom finpapper och har en logistikapparat och leveransservice som är svår att överträffa. Försäljningen av förpackningsmaterial är dock jämförelsevis blygsam. Det tänker vi nu ändra på.

Därför söker vi en försäljningschef som ska skapa ett starkt säljteam och utveckla våra affärer inom detta affärsområde.  Som stöd finns Antalis resurser och gedigna erfarenheter liksom Map Sveriges starka organisation.

Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets förpackningskunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet. Därför har vi höga målsättningar.

Vi söker dig som lockas av den här utmaningen.

 Du ska ha kvar lusten att sälja och göra affärer samtidigt som du inspirerar och utvecklar din säljkår.  Du måste ha förmåga till ett strategiskt tänkande som gör att vi tar den rakaste vägen för att nå våra mål. Du måste gilla att bygga från grunden och skapa de nödvändiga strukturerna för affärsområdet.  Du ser dig själv som en utvecklare snarare än förvaltare.

Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackningsbranschen eller närliggande branscher. Även försäljning av andra typer av förnödenheter till industrin har betydelse. Det väger också mycket tungt om du ha gjort en liknande resa tidigare med goda resultat.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och ett tydligt mandat. Det ger en miljö där det är högt till tak och där kreativiteten och affärerna går hand i hand. Företagskulturen är öppen och informell men också professionell med hög kompetens inom olika sakområden. Det här kommer att vara en nyckelposition i företaget och du arbetar i en nära dialog med företagets VD, som du också formellt rapporterar till.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se under rubriken rekryteringar eller på e-post: harry@rubino.se.  För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.