Sales Manager Sweden, Polaria OY, Stockholm

polaria_R_logo_mv.jpg

Polaria OY, söker en säljchef Sverige, badrum, Stockholm 

Polaria förstärker sin säljorganisation med en Fältsäljare som skall bryta ny mark för Polarias produkter på den i första hand svenska marknaden. Polarias badrumsmöbler och inredningar är unika i design och i hållbarhet.

 

 

Rollen innebär att i första hand sälja och marknadsföra Polarias sortiment inom badrumsmöbler på den svenska marknaden genom att bearbeta arkitekter, designers, och fastighetsägare via kundbesök f2f samt länk. Ditt distrikt är hela Sverige med fokus på storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Du ingår i Polarias säljteam och rapporterar direkt till VD. 

För att lyckas tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av försäljning mot vår målgrupp eller liknande. Du måste vara uthållig och kunna driva dig själv mår uppsatta mål. Du har en positiv grundsyn och ser möjligheter i stället för problem då vi är helt övertygade om att din personlighet och motivation är avgörande för att lyckas med Polarias satsning på den svenska marknaden. Du har körkort och kan resa minst 3-4 dagar per vecka, du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är van vid att använda ME Office och att rapportera dina aktiviteter i vår CRM system. 

Vi erbjuder en spännande utmaning och vara en viktig kugge i Polarias satsning på den svenska marknaden. Rätt person har stor möjlighet att påverka sin framtid i företaget utveckla rollen i takt med försäljningsutvecklingen i Sverige. Med direkt kontakt med vår ledning i Finland och stöttning från vårt marknads- och produktutvecklingsteam i ryggen så kommer förutsättningar att skapas för att nå dina och Polarias målsättningar. 

Intresserad? Ansöker gör du direkt då vi intervjuar löpande, frågor besvaras av rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Polaria OY, är ett finskt familjeägt företag som sedan 50 år tillverkar och säljer badrumsmöbler på den skandinaviska marknaden. Vi är ca 60 anställda och vårt huvudkontor ligger i Mäntyharju beläget det idylliska sjöområdet i östra Finland, där har vi också vår moderna produktion.  Vårt uppdrag är att skapa hållbara badrumsmöbler i stål på ett effektivt och hållbart sätt, en fördel både för våra kunder och miljön. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivare, affärspartnerna och stödet i vårt samarbete med både kunder, anställda och leverantörer. Polaria är en del av den internationella koncernen Veisto OY. Läs mer på polaria.se