26 februari, 2018

Säljansvarig InSurvey, Stockholm

Är du trött på att arbeta i en stor organisation med gamla inrutade mönster? Går det för långsamt på ditt nuvarande jobb? Känner du att du hellre arbetar med helheter än att vara ett litet kugghjul i ett större maskineri? Brinner du för försäljning?

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som på ett drivet och målinriktat sätt kan ta hand om och utveckla vår affär kring enkätverktyget InSurvey.
Du bli marknads- och försäljningsbenet i ett team som arbetar stenhårt för att erbjuda marknadens absolut bästa verktyg till de nöjdaste kunderna.
Rollen handlar om att, tillsammans med teamet utveckla och driva sälj- och marknadsstrategin.
På kort sikt fortsätter du den strategi som tagit oss hit, på lite längre sikt finner du nya vägar. När du inte är ute på fältet arbetar du i våra lokaler, centralt belägna på Luntmakargatan i Stockholm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som med ett stort engagemang och positiv inställning gillar att sälja och träffa kunder. Du tar dig igenom utmaningar med en positiv attityd och ger inte upp. Du tänker utanför boxen och hittar nya möjligheter även utanför dagens erbjudande. Du är målfokuserad och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du tar jobbet seriöst och drivs av att göra affärer.
Du blir en ambassadör för InSurvey och representerar oss på ett professionellt sätt. Erfarenhet av att arbetat med försäljning inom ett produktutvecklingsbolag (gärna mindre) meriteras.

Erbjudandet
Du får en god fast grundlön och möjlighet till generöst provisionssystem. Du får vara med och påverka och förändra din egna arbetssituation. Som en del av teamet är du med och formar våra erbjudanden efter egna idéer och tanker.
Vi har kollektivavtal med Almega och erbjuder tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Ansöker
Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

InSurvey är ett webbaserat verktyg för enkätundersökningar. Vi har en djup kunskap inom området och har under lång tid arbetat inom segmentet. Många större och välkända organisationer använder InSurvey dagligen i sitt arbete. Företaget är välskött med en enkel och snabbfotad organisation med den bästa av kompetens – oavsett om den är egen eller inhyrd. Vårt agila tänkande genomsyrar hela organisationen. Vi har epitetet UC Guld, vilket innebär att vi har högsta kreditvärdighet och är en trygg och solid partner att göra affärer med.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.