22 december, 2017

Säljansvarig Sverige, Lazer Lamps

Uppgiften
Uppgiften som Säljrepresentant av Lazer Lamps produkter i Sverige innebär att du ansvarar för att identifiera, sälja och bygga kundrelationer på den svenska marknaden. Du rapporterar försäljningen till säljavdelningen i Storbritannien och arbetar nära företagets ansvariga för affärsutveckling och marknadsföring.

Vi söker dig
Vi söker dig som har vana av att driva egna projekt samt att hantera många kundkonton. Med ett stort kundfokus ger du våra kunder bästa tänkbara service.
Du kommer att ansvara för bearbetningen av dina egna kunder genom personliga besök och driva din försäljning mot uppsatta mål. Du utgår från kontor hemifrån och får vara beredd på att resa ca en helg varannan månad för att delta på motorsportsevent och aktiviteter där våra kunder finns. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

För att lyckas
För att lyckas är det viktigt att du är intresserad av och skaffar dig djupgående kunskaper om Laser Lamps produkter. Har du ett existerande nätverk inom belysning till bilar och/eller är dokumenterat intresserad av motorsport är det meriterande. Vi förutsätter att du har kunden i fokus, van att hantera och underhålla CRM-system, offiecepaket, prognoser, prisförhandlingar samt vara första kontaktpunkten för kunderna.

Är du den vi söker?
Då är Du välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073 376 3930. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se under rubriken: Lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Lazer Lamps Ltd.
Lazer Lamps är en världsledande leverantör av extra LED-belysning till bilar och transportfordon. Lazer Lamps produktsoritment består av lättviktslampor med hög kvalitet och prestandahöjande egenskaper. Sedan starten 2010 har team och förare i motorsporten varit snabba att ta till sig Lazer Lamps belysningsteknologi. Framgångarna inom motorsporten har hjälpt varumärket att växa sig starkt.
Med en egen tillverkning i Storbritannien och med ett starkt fokus på produktutveckling planerar Lazer Lamps att växa vidare med ett utökat nätverk av försäljning och distribution runt om i världen. Läs mer om företaget på www.lazerlamps.com

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.