2 november, 2017

Säljare B2B Adestia, Stockholm

Adestia utmanar med schysstare villkor, miljötänk och inga knixiga finansieringar.
Är du redo för the Adestia way?

Vi söker säljare som vill vara med på Adestias resa. En resa som redan börjat.

Vi erbjuder: Ett relationsorienterat säljarbete i ett företag i god tillväxt. Du har ett starkt stöd av Adestias PreSale-team i ditt säljarbete. Adestia har tentaklerna ute och det finns gott om leads att bearbeta. Du kommer att jobba med Audiovision och Video i portföljen och med Copy/Print som tjänst istället för att sälja dyra maskiner med oförutsedda kostnader eller finstilta överraskningar. Adestia utmanar med stor framgång branschen genom att erbjuda transparenta lösningar.

Du blir del av ett starkt säljteam, med stort fokus på utveckling och lärande.  Du bokar och genomför möten. Du gör livet enklare för dina kunder. Du kommer att jobba i Stockholmsområdet.

För att lyckas tror vi att du är:

Driven och resultatorienterad – säljare ut i fingerspetsarna
Duktig på behovsanalys och att finna lösningar
Social och kommunikativ
Envis och långsiktig i dina affärsrelationer, med hög aktivitetsnivå
Intresserad och nyfiken
Du bör ha ett par års erfarenhet från B2B-försäljning, kanske ute på fältet, redo att ta nästa steg, eller etablerad och sugen på ny utmaning. Viktigt att du jobbat både med nykund och befintliga kunder och är van att hitta den fulla potentialen i kundrelationen.  Du jobbar högt upp i organisationerna och kommunicerar med VD, IT-chef, Ekonomichef, Inköp eller funktionsansvariga.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan! Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller via mail peter.zethraeus@rubino.se Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Om Adestia:
Vi tyckte att många leverantörer erbjöd stelbenta och otydliga printavtal.
Vi förstod inte hur tekniken kunde bli viktigare än kundens behov.
Och att byta ut väl fungerande maskiner för att de ansågs gamla kändes fel.
Vår lösning? Vi bildade Adestia. Året var 2009.
Adestia erbjuder tjänster och lösningar inom audiovision, print och videokonferens. Vi säljer egentligen samma produkter som många andra. Vad som istället gör oss unika är hur vi gör affärer och våra värderingar.
Adestia sitter i Solna Strand i Sveriges mest användarvänliga kontor.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.