23 januari, 2014

Säljare b2b till informa ibc

Fast anställning, Stockholm

Vill du jobba med exklusiva events och ingå i ett roligt team? Då är det här jobbet för dig.

 Vi erbjuder

  • En kvalificerad säljroll med stort eget ansvar och många kontakter i näringslivet.
  • Anställning i ett framgångsrikt och världsomspännande företag med kontoret centralt i Stockholm.
  • Anställning i ett modernt företag där personalen är viktigaste tillgången.
  • Fast grundlön med resultatbaserad provision, pensionspaket samt andra förmåner.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast anställning. En stor del av lönen är fast med en rörlig del som ett incitament för goda resultat.

Vem är du?

Du är nyexaminerad och/eller har några års erfarenhet från försäljning och vet hur man jobbar med telefonen som främsta säljverktyg. Dina kunskaper i engelska är mycket goda såväl i tal som i skrift. Du har ett individuellt resultatansvar men är samtidigt en duktig lagspelare. Du är intresserad av att ta många kontakter i näringslivet och att bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare är Du en positiv och stresstålig person som är diplomatisk, driftig och kreativ. Du har också god datorvana.

Som säljare på sponsrings och utställningsavdelningen är ditt uppdrag att framgångsrikt sälja in Informa IBCs sponsrings och utställningspaket till våra seminarier. Du har helhetsansvar för kundrelationen och förväntas kunna bygga ett antal Key Accounts men också att hela tiden jobba aktivt med nyförsäljning. Dina kunder är i första hand marknadschefer på stora och medelstora bolag inom branscher såsom bank, finans, telecom, IT, infrastruktur m.fl.

En av Sveriges största seminariearrangörer

Informa IBC, tidigare IBC Euroforum ingår i den internationella affärsinformationskoncernen Informa plc. Informa har drygt 8000 anställda i 80 länder. Informa IBC Sverige startade 1994 och genomför årligen cirka 200 seminarier och kurser på den svenska marknaden. Våra tusentals deltagare är beslutsfattare från både näringslivet och den offentliga sektorn. Det svenska kontoret har ca 40 anställda.

Välkommen med din ansökan!

Ansöker gör du via länk till höger. Döp din CV till förnamn_efternamn_CV när du laddar upp den, har du ett personligt brev så se till att både brev och CV ligger i ett och samma dokument.  Urval sker löpande så sänd din ansökan snarast via www.rubino.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.