18 mars, 2019

Säljare, el och belysning med placering Danderyd.

Future Level Light, förstärker sin organisation och söker en engagerad och driven 

Säljare, med placering Danderyd

I rollen som säljare på Future Level Light kommer rätt person få ett spännande och variationsrikt arbete med kunder såsom i första hand: Installatörer, konsulter, fastighetsägare både företag och privatpersoner. 

Vi söker dig som vill jobba i branschen och utvecklas med den. Hos FLL kommer man som säljare också få följa sina projekt från ax till limpa. Vi tror att du har erfarenhet av att sälja belysning eller elinstallationsmaterial idag och vill få en roll med mer ansvar för projekten. Du får i rollen arbeta med uppsökande försäljnings samt att hjälpa våra kunder i vår butik i Danderyd som är basen för verksamheten, där FLL lagerhåller och säljer ett brett sortiment inom belysning med de modernaste produkterna. Dessutom så har FLL en egen produktion som gör att man kan lösa i stort sett alla behov avseende moderna belysningslösningar. 

För att lyckas vill vi att du drivs av försäljning, är driven och självgående. Du har gymnasiekompetens och en bakgrund inom branschen. Du planerar och ansvarar för att din kalender fylls med adekvata kundmöten och trivs med att göra skillnad i din försäljning. 

Rätt person kommer att få en viktig roll i företaget och möjlighet att påverka rollen och utvecklas tillsammans med företaget. Vi erbjuder fast lön med bonus och tjänstebil enligt överenskommelse.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande, har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. 

Välkommen med din ansökan!

Future Level Light säljer och marknadsför sina produkter sedan 2011 via sin unika butik i Danderyd, där man säljer och lagerför ett unikt sortiment för branschen. Detta gör att kunderna får en snabb service med korta leveranstider och rätt information avseende användande och montering. Läs mer om FLLs snygga och stilrena lösningar på: http://www.futurelevel.se/om-o… 

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.