12 januari, 2016

Säljare EoE Stockholm

Säljare / Fältsäljare / Försäljare / Representant / Konsulent / Glasögon / Mode / Optik / Distriktssäljare / Distriktschef / Area Sales Manager / Regional Area Sales Manager

E o E tar nu nästa steg, och för att förbättra sin position på marknaden och att utöka servicen till kunderna så söker vi nu en driven och engagerad

Säljare

E o E Glasögon, Stockholm – södra Sverige
Vill du representera ett av marknadens mest spännande varumärken inom Glasögon? Är du driven och engagerad? Vill du vara med på en utmanade resa? Då ska du söka jobbet som Säljare till EoE.

I rollen som säljare på EoE kommer du vara en viktig kugge i företagets utveckling och nästa steg på marknaden. Distriktet är södra Sverige med utgångspunkt Stockholm

Rollen:

  • aktivt arbeta med försäljning på fältet och ditt distrikt mot budget
  • aktivt analysera och kartlägga möjligheterna och utmaningarna på marknaden
  • att inför säsong arbeta med att budgetera ditt distrikt
  • att ansvara för att registrera och kategorisera kunder och kundhändelser i CRM
  • arbeta aktivt med ett långsiktigt perspektiv i din försäljning
  • att vara en lagspelare och sätta kundens behov i fokus
  • vara lyhörd och aktivt arbeta med att stötta kunden för ökad lönsamhet
  • delta i och ev. arrangera lokala ”events” eller visningar

Din profil:

Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team som är på stark frammarsch. Att vara van vid att ta ett aktivt ansvar i sin roll och att trivas med att arbeta mot tydligt fastställda mål. Du skall vara engagerad och klart driven i din personlighet och brinna för de produkter och varumärket du representerar. Du skall ha arbetat med försäljning där du har goda resultat med dig sedan tidigare. Du skall vara serviceinriktad och ha en god känsla för form och design. Vi vill att alla våra kunder skall känna skillnad när de möter en medarbetare från oss.

Du har:
Erfarenhet från optikbranschen är meriterande dock ej ett krav. Gymnasienivå är ett krav, akademisk examen eller motsvarande eftergymnasiala studier är meriterande. Uthållighet, målfokus, driv, energi och passion är egenskaper vi vill att du bär med dig i rollen. Du måste vara van vid och vara beredd på att resa en hel del i tjänsten och kunna planera din kalender. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Du får:
Ett av marknadens mest spännande jobb. En god möjlighet att påverka din roll i företaget och vara med på en spännande framtid. Fast lön med viss bonus samt tjänstebil.

Ansöker 
Ansöker gör du snarast via hemsida www.rubino.se under rubriken ”Lediga tjänster” Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår konsult i denna rekrytering Harry Rubino på tfn. 0733-763930

Under en skoterfärd i den Norrländska fjällvärlden, grundade de två designerna Erik&Emilia det Norrländska glasögonvarumärket EoE Glasses. Varumärket har sin bas i Umeå där grundarna inspireras av den norrländska naturen såsom norrskenet, snöklädda fjäll och is när de designar glasögon. Idag finns EoE i närmare 200 optikbutiker och klädbutiker i Sverige och internationellt. Huvudkontoret finns kvar i Umeå och EoE har även kontor i Stockholm. Idag jobbar 6 personer på företaget. E&E har synts i magasin såsom ELLE, Damernas Värld, Grazia, Plaza och Amelia.
Erik & Emilia har vunnit pris för Årets Unga Entreprenör 2012 i hela Sverige.
EoE har varit först i Sverige med en ekologisk glasögonkollektion. Läs mer på: www.eoe-glasses.com

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.