17 november, 2017

Säljare Fackhandel, Östergötland

Du erbjuds en utmanande säljroll med stor frihet och potential. Du kommer att ha stor möjlighet att själv påverka både arbetsdagens planering och dina framtida möjligheter. För rätt person finns stora möjligheter att ta ett större ansvar inom företaget. Du kommer till ett företag i stark positiv utveckling och förändring. Tranåslist är ledande i Sverige erbjuder en helhetslösning och möjlighet till skräddarsydda lösningar.

Som Säljare hos Tranåslist bearbetar du återförsäljare i distriktet som täcker västra Sverige, du besöker ramaffärer, konstgallerier, inredningsaffärer eller liknande.

För att lyckas i rollen som distriktschef är det viktigt att du är en duktig relationsbyggare. Du förstår kundernas verksamhet och kan utmana och matcha deras behov. Med ett start varumärke i ryggen och med marknadens starkaste produktportfölj blir du en självklar samarbetspartner för dina kunder.
Vi tror att du är:

Bra att identifiera och kontakta nya kunder, likväl som att vårda de befintliga
Driven och målmedveten, ser din egen såväl som företagets potential
Professionell och affärsmässig
En god kommunikatör
Trivs med att vara på resande fot och löpande träffa både kunder och potentiella kunder.
Du har några års erfarenhet från uppsökande försäljning och är redo för nästa steg i din karriär.
Du har körkort och kommunicerar obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift. Då Tranåslist är en del av den internationella Larson-Juhl Group är det viktigt att du även behärskar engelska.
Vi erbjuder goda villkor, tjänstebil och fast anställning. Tänkbar placering Linköping/Mjölby, Tranåslist har sitt huvudkontor i Sommen mellan Tranås och Mjölby.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb.

Vilka är Tranåslist? Tack vare hög produktkvalitet och design samt hög servicegrad och tillgänglighet är Tranåslist idag ledande på den svenska marknaden för tavelramning. Företaget har ett stort sortiment av ramlist. Företaget har strukturerats om och arbetar sedan ett par år som distributör för det internationella Larson-Juhl sortimentet såväl som med det traditionella svenska utbudet. Tranåslists samlade sortiment produceras delvis i Larson-Juhls fabriker eller hos externa producenter som möter samma höga krav. Läs mer på http://tranaslist.se/

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.