26 oktober, 2017

Säljare Flamco, distrikt Norrland

Flamco Sverige söker en driven och resultatorienterad Säljare distrikt Norrland

Rollen:
I rollen som säljare på Flamco kommer du att ansvara för hela Flamcos försäljning inom ditt område: Sundsvall och norrut. Kunderna är i första hand: Fastighetsägare, VVS Konsulter samt installatörer / grossister.

Din profil:
Vi ser att du har en gedigen bakgrund från branschen och har ett upparbetat kontaktnät inom distriktet bland våra kunder. Du skall brinna för försäljning och att ge kunderna det där lilla extra när det gäller service. Du bör vara van vid komplex teknisk försäljning där dina gedigna kunskaper inom området kommer till användning för att lösa kundernas tekniska problem med våra produkter och lösningar. Du skall vara beredd på att resa och trivas att vara ute på vägarna. Du är van IT användare och van vid att rapportera din försäljning och dina arbetsdagar via CRM och är dessutom flytande i svenska i tal och skrift. Lämpliga tidigare branscher är VVS, VA, Ventilation och roller du haft kan vara utöver säljare: Servicetekniker, Konsult inom området. Det du inte kan om produkterna lär vi dig. Lämplig bostadsort är: Umeå, Skellefteå, Luleå och du utgår från hemmet.

Du får:
Som säljare på Flamco så kommer du att få ett omväxlande och spännande arbeta och att arbeta med välkända och branschledande produkter. Du kommer till en liten organisation i en urstark internationell VVS koncern där alla hjälper och ställer upp för varandra.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Flamco-koncernen ingår i Aalberts Industries N.V. och arbetar för att utveckla, tillverka och sälja högkvalitativa delar till system för värme, ventilation, luftkonditionering och kyla (HVAC) för hållbar energi i bostadshus, kontors- och industrifastigheter i fler än 70 länder. Utöver huvudkontoret i Nederländerna har Flamco tolv försäljningskontor över hela världen. Vi har produktionsanläggningar i Europa och Kina. Nytänkande med hållbart fokus Vi på Flamco har hållit på i över femtio år med att komma på nya sätt att göra våra produkter mer användarvänliga, energieffektiva och hållbara. Våra produkter är beviset för att vi faktiskt lyckas dagligen ute i verkligheten. Läs mer på www.flamcogroup.com/se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.