17 december, 2017

Säljare Förpackning, Antalis Stockholm

På några år har Antalis mångdubblat sin försäljning av förpackningsmaterial. Din uppgift är att fortsätta utveckla våra affärer i distriktet Stockholm / Mälardalen

Som Säljare och Affärsutvecklare inom Förpackningsdivisionen på Antalis får du ett helhetsansvar för ditt distrikt. Du ingår i ett sammansvetsat team där vi sätter stort värde på samarbetet över gränserna och mellan våra olika affärsområden.

Som stöd finns resurserna hos Europas största förpackningsgrossist liksom vår lokalt starka organisation och logistikapparat. Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets förpackningskunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet. Därför är våra ambitioner och målsättningar ständigt höga.

För att lyckas i rollen måste du drivas av att sälja och göra affärer. Du måste ha förmåga tänka strategiskt och möta kundens behov med konceptuella erbjudanden. Du ser dig själv som en utvecklare snarare än förvaltare men är samtidigt en person som bygger upp långvariga förtroendefulla relationer. Vår styrka är bredden i vårt erbjudande och djupet i vår samlade kompetens. Därför liknar den moderna säljarrollen ofta projektledarens. Förmågan att knyta till dig de kompetenser du behöver är avgörande för att du ska nå framgång i försäljningen.

Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackningsbranschen eller närliggande branscher. Även försäljning av andra typer av förnödenheter till industri eller lagerverksamhet har betydelse. Det viktigaste är dock att du har viljan och förmågan att knyta nya kontakter och vidareutveckla dom.

Du förväntas resa en hel del i tjänsten men det behöver inte bli så många övernattningar. För att kunna erbjuda kvalificerad service på ett effektivt sätt använder vi oss av en rad olika it-applikationer vilket du bör känna dig bekväm med. Du har skrivbord och arbetskamrater vid vårt huvudkontor i Haninge, men utgår självfallet från hemmet vid kundbesök om det förenklar. Vi tänker oss att du bor Stockholmsområdet / Mälardalen med omnejd. Då vi ingår i en internationell koncern är obehindrad svenska och engelska i tal och skrift ett viktigt önskemål.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande via hemsida www.rubino.se under rubriken ”Lediga jobb” För ytterligare info är du välkommen att ringa vår rekryteringskonsult Harry Rubino på tel 0733-76 39 30.

Den internationella koncernen Antalis är Europas största emballagegrossist och intar även en tätposition på marknaderna för tryckpapper samt kontorspapper i både Europa och Sverige. På den svenska marknaden är företaget en snabbt växande aktör inom emballage och storformat.  Framgångsstrategin bygger på starkt fokus på personlig service, oslagbar leveransservice och hög förändringsbenägenhet. Omsättningen i Sverige uppgår till omkring 800 miljoner kronor och antalet anställda är cirka 130. Vi har kontor och lager i Haninge, Göteborg och Malmö. Företagskulturen är öppen, informell och professionell. Läs mer på www.antalis.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.