23 januari, 2014

Säljare förpackning till Antalis

Med en försäljning av förpackningar på drygt 2 miljarder kr, intar företagsgruppen Antalis en självklar tätposition i Europa. Det svenska dotterbolaget Map Sverige AB är marknadsledande inom finpapper och har en logistikapparat och leveransservice som är svår att överträffa. Försäljningen av förpackningsmaterial är dock jämförelsevis blygsam.

Det tänker vi nu ändra på.

Därför söker vi

Säljare som ska utveckla våra affärer inom detta affärsområde. Som stöd finns Antalis resurser och gedigna erfarenheter liksom Map Sveriges starka organisation och logistikapparat. Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets förpackningskunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet. Därför har vi höga målsättningar inför framtiden.

Vi bygger nu upp ett team som ska ta sig an den här utmaningen. Vi har kommit en bit på väg men fortfarande finns det plats för drivande säljare som vill göra den här resan tillsammans med ett team av likasinnade…

Du ska drivas av att sälja och göra affärer.  Du måste ha förmåga tänka strategiskt och möta kundens behov med konceptuella erbjudanden.  Du ser dig själv som en utvecklare snarare än förvaltare men är samtidigt en person som bygger upp långvariga förtroendefulla relationer.

Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpackningsbranschen eller närliggande branscher. Även försäljning av andra typer av förnödenheter till industrin har betydelse. Det väger också mycket tungt om du ha gjort en liknande resa tidigare med goda resultat.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och där säljarna har ett tydligt mandat att göra affärer.  Det ger en miljö där det är högt till tak och gott om utrymme för egna initiativ.  Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens inom olika sakområden.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se under rubriken rekryteringar eller på e-post: harry@rubino.se.  För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.