Säljare/Försäkringsrådgivare till WaterCircles Försäkring


watercirkels.png


Om WaterCircles

WaterCircles grundades 2010 och erbjuder sakförsäkringar för konsumentmarknaden. Sedan starten har WaterCircles aktivt arbetat med miljön i fokus och engagerat sig i det som rör miljö- och hållbarhet. WaterCircles erbjuder som ett av få försäkringsbolag försäkringar med Naturskyddsföreningens märkning “Bra Miljöval” samt är även ISO 14001 miljöcertifierade.

WaterCircles är verksamt på den norska och svenska marknaden och har ca 100 anställda + externa agenter i Norge. Antalet kunder uppgår till ca 60 000 och affärsvolymen ligger på drygt 500 MSEK med en årlig tillväxt på runt 20%. WaterCircles är i en expansiv fas och behöver nu förstärka säljorganisationen med flertalet Säljare/Försäkringsrådgivare.

Rollen

I rollen som Säljare/Försäkringsrådgivare arbetar du med försäljning inom WaterCircles olika varumärken. Arbetet består av inkommande kundtjänstärenden och bearbetning av varma leads från b.la. kampanjer och andra kundaktiviteter. Försäljningen sker på ett genomarbetat och strukturerat sätt i huvudsak till kunder i relevanta målgrupper.

Som nyanställd får du genomgå WaterCircles introduktionsutbildning, lära dig mer om hållbarhetsarbete, produkter, försäkringssystem och försäkringsvillkor.

Erfarenhet

Vi ser att du som söker har arbetat några år som säljare inom privat- eller företagsmarknad. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen, livförsäkring, bank eller finans. Det viktigaste är dock din förmåga att åstadkomma långsiktigt starka försäljningsresultat samt ge våra kunder rådgivning och service på hög nivå. Vi förutsätter att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. I samband med en eventuell anställning kommer en bakgrundskontroll att göras i enlighet med Lag om försäkringsdistribution.

Personliga egenskaper

• Du älskar försäljning och att ha kundkontakt

• Du är proaktiv, driven och strukturerad

• Du sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem

• Du är engagerad, entusiastisk och positiv

• Du är professionell samtidigt som att du är en lagspelare

Mer om tjänsten
Tjänsten är på heltid med kontorstider och huvudkontoret ligger i Kista. Tilltänkt start för tjänsten är i slutet på augusti. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Juntti på 070-390 39 29 eller Henrik Nordh på 076-394 22 04. Urvalet sker löpande och ansöker gör du snarast via www.rubino.se 

Välkommen med din ansökan!