Säljare Haribo Norra Stockholm

HARIBO söker en driven säljare i Stockholm 

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva kundmöten i en föränderlig miljö? Välkommen att söka dig till oss som säljare. Här blir det din utmaning att driva marknaden och utveckla goda kundrelationer i ditt eget distrikt. Du som säljare blir en viktig länk mellan HARIBO och våra kunder. Vi söker en utesäljare till vårt distrikt i norra Stockholm. 

Säljare på HARIBO 
I arbetet som säljare på HARIBO är du expert på kundens kort- och långsiktiga mål och agerar för att våra interna processer gentemot kunden fungerar. Du arbetar i nära samarbete med bland annat övriga kollegor i Field Sales, KAM och marknadsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att: 

  • Besöka och utveckla kundsamarbeten och stärka vår position i butikerna.
  • Driva och utveckla marknaden i ditt eget distrikt.
  • Skapa och genomföra säljlösningar och utveckla försäljningen och sortimentet.
  • Att hela tiden ha koll på marknaden och den konkurrens vi möter.

Logo Haribo.jpg

 

Vi söker dig
som är flexibel, lyhörd och skicklig på att planera ditt arbete. Du har förmågan att inspirera och enga-gera i såväl kundrelationen som internt. Dessutom har du en stark inre drivkraft och är fokuserad på att nå dina mål och samarbetar väl med andra.  
Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandeln eller liknande. Du är en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva positiva försäljningsresultat och skapa goda kundrelationer. Vi förutsätter att du är van att arbeta med dator och iPad som arbetsredskap och att du har goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint. Du talar och skriver på svenska och har goda kunskaper i engelska.
 
HARIBO erbjuder
ett självständigt och stimulerande arbete där ditt personliga engagemang och din kreativitet är avgörande faktorer. Till din hjälp har du globala varumärken, kontinuerligt mediestöd och ett starkt kampanjpro-gram. Vid anställning erbjuds du tjänstebil och ett förmånligt anställningspaket. HARIBO är ett familjeägt företag från Tyskland med försäljning i över 140 länder. Huvudkontoret i Sverige är placerat i Helsingborg. I HARIBO:s sorti-ment ingår välkända produkter såsom Nappar, Goldbären, Matador Mix och MAOAM. 

Ansökan och kontakt 
Välkommen med din ansökan senast 2019-08-12. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino, 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!