Säljare med erfarenhet inom DVH

Logo.jpg

Foodcompentece, stardade sin verksamhet 2012 och har sedan starten utvecklats från en leverantör av ostar såsom Halloumi och Feta till en leverantör med över ett hundratal artiklar i sortimentet. Varumärken från olika delar av Europa vi är stolta att representera är bl. a: Citterio som är marknadsledande i Italien, Viani, Delia, Tarczynski, Henri Raffin mm. Vi finns på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Axfood Snabbgross. Läs mer på: www.foodcompetence.se

Arbetsuppgifter:
Som säljare för Foodcompetence skapar du och utvecklar du affärsrelationerna med såväl nya som befintliga kunder, inom i första hand dagligvaruhandeln i Göteborg med omnejd. Din titel är säljare men vi ser dig också som entreprenör i rollen, detta för att du måste skapa synlighet och lönsamhet för våra kunder av våra kvalitetsprodukter. Du besöker dina kunder frekvent, du presenterar och säljer in nyheter och håller samtidigt rent och snyggt bland våra produkter. Du bygger dina affärsrelationer på längre sikt genom att informera och utbilda kunderna om våra produkter. Du kommer att ingå i ett tajt och väl sammansvetsat säljteam och rapportera direkt till försäljningschefen. Tjänsten innebär även en del upplockning av varor i butik samt en stor del direktförsäljning.

Vem vi söker:

  • Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som uppsökande säljare inom dagligvaruhandeln.
  • Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av chark-/delikatesser eller produkter som tangerar våra, gärna även som leverantör, grossist eller från butik.
  • Som säljare/affärsman hos oss måste du vara utåtriktad och serviceorienterad, kommunikativ, förtroendeingivande och en engagerad relationsbyggare.
  • Du utmanas av, samt är van av att arbeta självständigt med eget ansvar och egen budget.
  • Du är strukturerad och genom energi, driv, kreativitet och uthållighet arbetar du målmedvetet mot uppsatta mål.
  • Du innehar körkort för bil, bor inom distriktet samt talar och skriver obehindrat svenska.

Foodcompetence erbjuder:

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande säljartjänst i ett företag med stora ambitioner och högt satta mål. Vårt breda samt kvalitativa produktkoncept, säkerställer förutsättningarna för dina förväntade framgångar. Vi erbjuder en heltidstjänst, fast lön och ev tjänstebil samt övriga sociala förmåner. Du kommer till ett trevligt företag med glada och affärsdrivna medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Foodcompetence med Rubino Rekrytering. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor så ta gärna kontakt med Fred Bengtsson på 0737-817371 eller [email protected]