Säljare med visst KAM ansvar, Stockholm Mälardalen

Polynova Nissen AB söker en engagerad och driven 
Säljare, med visst KAM ansvar placering Stockholm distrikt Mälardalen:

Vi söker en Säljare med visst KAM ansvar – är det du?

PolynovaNissen.jpg

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten och söker därför en säljare som ska stötta vår säljorganisation för att driva försäljningen på våra befintliga kunder och öka på nya områden. Hos våra kunder kommer du att i första möta Säljchefer, kategori- och inköpschefer. Du kommer även att arbeta med viss utbildning för våra kunder avseende våra produkters fördelar. Våra kunder är mycket varierande från bl. a Kontorsfackhandel, Färghandel, Industri och Byggrossister och Återförsäljare inom fackhandel. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Välkommen till ett företag med blicken uppåt Vi ser att du är van i säljrollen med blick för affärer, är du välbekant bland våra kunder sedan tidigare med en liknande portfölj och har du jobbat som säljare inom plastindustrin är det givetvis meriterande men inte avgörande. 

Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för egna, teamets och företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller – i alla lägen! Vi gillar att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget.
Du väntar inte på samtalen – du ligger före!
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har B körkort och är van vid att arbeta digitalt.

Vi erbjuder Du kommer att få arbeta med ett av marknadens starkaste och mest välkända produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Vi erbjuder bland annat fast lön med bonus samt tjänstebil.

Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. 

Välkommen med din ansökan!
Polynova Nissen AB har över 40 års branscherfarenhet, vi har ett av Europas bredaste plastsortiment i lager, vi ger våra kunder goda möjligheter att få helt unikt kundanpassade artiklar samt innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster för att utöka och bredda in försäljning. Vår ständiga strävan är att vara i framkant avseende miljöanpassning och vara kundens huvudleverantör avseende plast- och emballageprodukter. Polynova Nissens produkter återfinns hos ett brett nätverk av återförsäljare i Norden och övriga Europa. Läs mer här: www.polynova.se