17 december, 2017

Säljare Norden Oerlikon

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter i sin tillverkning och produktion.

Utifrån kundens unika tillverkningsprocess så erbjuder man kunden en lösning som är optimal avseende livslängd och kvalité.

Uppgiften som teknisk säljare hos oss innebär ansvar för att identifiera vår kunds behov att optimera och anpassa utrustningen för att kunden skall få ut maximalt ur sin utrustning och tillverkningsprocess tillsammans med oss.

Vi söker dig som vill arbeta med att identifiera och skapa affärer hos befintliga och nya kunder genom att tillhandahålla lönsamma och hållbara lösningar på kundernas problem.

Du kommer att ansvara för bearbetningen av dina egna kunder sker genom personliga besök och driva din försäljning mot uppsatta mål. Du utgår från kontor hemifrån och får vara beredd på att resa en hel del av din tid åtminstone initialt. Vi ser med fördel att du är bosatt i södra Storstockholmsområdet. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Andra språk som t.ex. tyska är meriterande precis som erfarenhet av internationell affärsmiljö.

För att lyckas är det är viktigt att du tycker om och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder genom att kunna förstå deras affärsbehov, och är bra på att föreslå lösningar som ger kunden en förbättrad process, position och affär för kundens kund.

I dina arbetsuppgifter ingår att boka och genomföra möten via telefon, nätverk, kundbesök, mässor och evenemang. Vi förutsätter att du har kunden i fokus, van att hantera och underhålla CRM-system, prognoser, prisförhandlingar samt vara första kontaktpunkten för kunderna.

Erfarenheter

Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Erfarenhet från verkstadsindustri och företrädesvis inom metallformnings/plastindustri är givetvis meriterande. Du har universitetsexamen och/eller relevant arbetslivserfarenhet för rollen. I din personlighet så är du engagerad och övertygande, med en god kommunikationsförmåga och förmåga att etablera starka relationer samt bra på att skapa samarbete och att engagera andra. Du skall vara självgående, öppen med positiv attityd.

Är du den vi söker?

Då är Du välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 073 376 3930. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se under rubriken: Lediga tjänster.

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål.

Oerlikon Blazers  Coating AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad och Pirkkala i Finland. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.