10 mars, 2016

Säljare Packaging Antalis

Antaliskoncernen är Europas ledande grossist inom såväl finpapper som emballage. I Norden och Sverige intar dotterföretagen en ledande position inom papper samtidigt som de är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet. De nordiska länderna bildar en region med ökande integration företagen emellan. Omsättningen i Norden uppgår till 1,8 miljarder kr varav 700 utgörs av det svenska företagets försäljning. I sortimentet ingår cirka 10000 artiklar och det finns totalt sju lagerpunkter i Norden. Leveransservicen är mycket hög med leveranser flera gånger om dagen och ledtider som ofta ligger på några få timmar. Företagskulturen är öppen, informell och professionell

Säljare Packaging

Med en försäljning av förpackningar på drygt 2 miljarder kr, intar grossistkoncernen Antalis en självklar tätposition i Europa. Det svenska dotterbolaget Antalis är marknadsledande inom finpapper och har en logistikapparat och leveransservice som är svår att överträffa. Däremot har försäljningen av förpackningsmaterial i Sverige varit jämförelsevis blygsam.

Det har vi bestämt oss för att ändra på!
Under det senaste året har vi därför byggt upp en helt ny försäljningsorganisation för packaging. Vi har handplockat duktiga säljare och satt ihop ett starkt team.
Sedan har vi inlett vår offensiv på den svenska förpackningsmarknaden. Redan efter några få månader kan vi konstatera att kunderna verkar uppskatta det vi har att erbjuda. Försäljningsutvecklingen har överträffat våra förväntningar med råge.
Egentligen är vi inte överraskade. Vi har ju fördelen att kunna tänka helt nytt kring hur vi ska ge våra kunder en riktigt bra service. Som stöd finns den europeiska koncernens resurser och gedigna erfarenheter liksom vår starka organisation och logistikapparat i Sverige. Sammantaget ger det en styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda landets förpackningskunder en service och ett sortiment av absolut högsta kvalitet. Faktum är att vi redan slagit i taket och vi måste därför få in fler kvalificerad säljare i hela Sverige.

Vi tror att det är helt avgörande att du lockas av utmaningen att bygga upp en försäljning från ”den absoluta nollpunkten”. Även om du har kraftfulla resurser i ryggen och stöds av en genomtänkt affärsmodell, hänger vår fortsatta framgång på din förmåga att skapa nya affärer. Den här kommersiella drivkraften och ”nybyggarandan” måste finnas inom dig. För att bli framgångsrik måste du därtill ha förmågan att tänka strategiskt och möta kundens behov med konceptuella erbjudanden. Du ser dig själv som en utvecklare snarare än förvaltare men är samtidigt en person som bygger upp långvariga förtroendefulla relationer. Du måste också ha förståelse för att framgångsrik försäljning är ett teamarbete. God samarbetsförmåga värderas därför högt.

Det är självklart en värdefull merit om du har en gedigen erfarenhet från förpacknings- branschen eller närliggande branscher. Även försäljning av andra typer av förnödenheter till industrin har betydelse. Det väger också mycket tungt om du ha gjort en liknande resa tidigare med goda resultat.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och där säljarna har ett tydligt mandat att göra affärer. Det ger en miljö där det är högt till tak och gott om utrymme för egna initiativ. Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens inom olika sakområden.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se under rubriken rekryteringar eller på e-post: harry@rubino.se. För ytterligare information är du välkommen att kontakta
vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.