26 oktober, 2017

Säljare Profisol, Göteborg

Profisol expanderar för att utöka kundservicen på området och söker nu en driven och affärsorienterad:

Säljare Teknisk Isolering mot VVS och Industri med placering i Göteborg

Jobbet innebär:

Självständigt planera eget försäljningsarbete och arbeta aktivt med egen kundportfölj
Driva och utveckla marknadsaktiviteter med kunder
Utveckla relationer med befintliga och nya kunder
Aktivt söka nya kunder och utveckla affärsrelationer
Samverka med innesäljare och andra kollegor inom företaget
Som utesäljare ska Du prioritera Din tid hos kund. Resor i tjänsten ingår och det kan bli aktuellt med ett par övernattningar per månad
Vem är Du?
Vi tror att Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl Du kommer att trivas i rollen som säljare. Du har ett genuint intresse av försäljning och brinner för att hitta bra lösningar för kund. Du är självständig och van vid att planera Ditt eget säljarbete. Du har ett långsiktigt engagemang och är en förtroendegivande och relationsskapande person. Vi ser även att Du har ett gediget affärstänk, är kreativ och ständigt strävar efter att hitta nya kunder och affärsmöjligheter. Du arbetar i dag exempelvis inom VVS- eller ventilationsbranschen. Kunskaper inom teknisk isolering såväl som erfarenheter från grossistbranschen ses som meriterande. Du har god datavana och erfarenhet av att jobba i Word och Excel. Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Du blir en viktig del av ett välskött företag med engagerade kollegor, korta beslutsvägar och en stabil ekonomisk grund.
Profisol har funnits i branschen i mer än 10 år och har en djup och gedigen kunskap inom teknisk isolering. Sedan 2012 ingår Profisol i IPCOM Gruppen . Detta ger Dig möjlighet att möta kollegor i liknande företag i Europa inom IPCOM Gruppen. Du kommer att arbeta i en bransch med ljusa framtidsutsikter och gott om möjligheter. Att bygga klimatsmart och miljömärkt är en utveckling som definitivt är här för att stanna. Du rapporterar till regionchef mitt. Vårt kontor och lager är strategiskt lokaliserat i Sävenäs.

Ansöker gör du omgående om du känner att du är rätt för rollen. Vi kommer att starta intervjuerna i mitten av augusti. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen men din ansökan!

PROFISOL AB arbetar med försäljning av produkter avsedda för värme-, kyla-, brand- och ljudisolering. Vi är etablerade med lager och försäljningskontor i Malmö, Växjö, Göteborg och Stockholm samt ett administrativt kontor i Örebro. Med egen och extern distribution klarar vi leveranser av materiel enligt våra kunders önskemål över hela landet. Vårt mål är att kunder och leverantörer spontant ska uppge PROFISOL som den bästa samarbetspartnern. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.
Profisol är medlem av IPCOM-gruppen, en grupp av europeiska isoleringsgrossister, specialiserade på distribution av produkter för teknisk- och byggisolering. Läs mer på www.profisol.se samt www.ipcom.be

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.