26 april, 2018

Säljare, SanTek

Nu söker SanTek Kameraövervakning AB en säljare till distrikt Stockholm Mellansverige öst.
SanTek Kameraövervakning AB är ett framgångsrikt svenskt företag i säkerhetsbranschen som sedan starten 1995 installerat fler än 4000 kamerasystem till kunder, som exempelvis ICA, Hemköp, XL Bygg, Circle K, Team Sportia, IKEA, Bring och Nobelmuséet samt flertal större företag. SanTek är och vill vara en partner som jobbar hållbart och långsiktigt med sina kunder.

Arbetsbeskrivning
Som säljare på SanTek Kameraövervakning AB kommer du att ingå i ett team med totalt 20 stycken medarbetare varav sex stycken säljare. I jobbet kommer du att bearbeta nya företag för att expandera din portfölj samt hantera och utveckla befintlig kundstock.
Vi söker en driven person som vill bygga vidare på ett redan framgångsrikt koncept. Ditt driv att göra affärer och att bygga goda kundrelationer är viktiga egenskaper.

Du kommer att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö med stort fokus på långsiktig försäljning. Till din hjälp arbetar du med vårt CRM system.

Du kommer vara en viktig kontakt för våra kunder och bygga långsiktiga affärsmässigt hållbara relationer. Exempel på kundgrupper är butiker i detaljhandeln, fastigheter, restauranger med flera. Vi ser även nya spännande marknader som kommer att ge oss ytterligare möjligheter. Det geografiska distriktet som du kommer att bearbeta benämns region Mellansverige och sträcker sig från Nyköping till Gävle. Du utgår hemifrån eller från ett kontorshotell, vilket som passar dig. Det innebär att din bostadsort kan vara någonstans i regionen. Du har tillgång till tjänstebil.

Vi ser att du

 • Uppskattar att jobba mot nya marknader och bearbeta prospekt
 • Självständigt driver hela säljprocessen
 • Skapar långvariga affärsrelationer
 • Bearbetar förfrågningar, skriver offerter, följer upp och avslutar affärer
 • Jobbar med planering och uppföljning av avtalen
 • Löpande håller dig informerad om marknaden och branschen
 • Kommer att designa fram systemförslag, där du utgår från dina skisser och noteringar

Hos oss på SanTek arbetar du i en dynamisk och säljfokuserad miljö med långsiktiga kundnöjdhetsmål. Du är en lagspelare som värderar ödmjukhet gemensamma värderingar och som drivs av att nå uppställda mål. Du är strukturerad, kan samla in och analysera information för att framgångsrikt kunna driva dina affärer. Du har tidigare jobbat med liknande typ av uppsökande försäljning. Du kommer att rapportera till försäljningschefen för SanTek och arbeta i nära relation med andra avdelningar såsom service och administration.

Krav

 • Utmärkt förhandlings- och relationshanteringsförmåga
 • Vill jobba med aktiv försäljning, nykundsbearbetning
 • Resultatorienterad attityd
 • Flytande svenska i tal och skriftligt
 • Kvalificerade färdigheter med MS Office

Villkor
SanTek Kameraövervakning AB erbjuder ett omväxlande jobb med en av branschens bästa produkter och tjänster. Du kommer att erhålla en professionell stöttning såväl tekniskt som administrativt. SanTek Kameraövervakning AB erbjuder fast lön och generösa provisionsupplägg. SanTek erbjuder även friskvårdsbidrag, profilkläder, dator, mobiltelefon samt tjänstebil.

Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid.

Arbetet kan innebära någon övernattning per månad.

Ansökan till Rubino Rekrytering:
Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Tomas Lindroos på telefon 0705- 33 12 24

Välkommen med din ansökan!

SanTek Kameraövervakning AB är ett familjeföretag som grundades 1995 huvudkontoret är placerat i Jönköping. SanTek är medlem i branschföreningen Säkerhetsbranschen, är ISO-certifierad enligt ISO 9001. SanTek Kameraövervakning är en helhetsleverantör inom kameraövervakning. Vi har sedan 1995 installerat fler än 4 000 system i många olika branscher och applikationer. Utifrån kundens verklighet designas rätt lösning för ökad trygghet och säkerhet. Med hög kompetens och tillgänglighet verkar vi som partner genom att ta ansvar i leveransen och erbjuda nödvändig efterföljande service och support för att säkerställa ett driftsäkert kameraövervakningssystem. Ytterligare information finns på www.santek.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.