26 oktober, 2017

Säljare, SG Finans, Stockholm

SG Finans förstärker sin organisation och söker en Säljare, Finansiella tjänster, med placering i Stockholm, Solna

Arbetsuppgifter:
Du skall i huvudsak bearbeta befintliga samt nya leverantörer inom vårt affärsområde High Tech, med att förnya och utöka befintliga samarbeten samt att etablera nya affärer. Du kommer att ansvara för egen budget och resultatansvar. I arbetsuppgifterna ligger bl. a att samla in bokslut samt annan ekonomisk information avseende kunder. Utbilda och stötta kunder och partners i finansieringsfrågor och i att använda vårt webbgränssnitt: SG24.

Din profil:
För att lyckas i rollen är det absolut avgörande att du kan finansiering och att du ser fördelarna för våra kunder att använda finansiella tjänster som ett verktyg för att driva och utöka deras verksamhet. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från branschen, men vi tror att du kanske har arbetat med leasing/finansiering i din försäljning tidigare, där du kanske också har arbetat med att analysera resultat och balansräkningar för att se potential och ev. fallgropar. Du har en akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Du måste vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, vara uthållig och förstå vad som driver affärer och att skapa lönsamma partnerskap. Personliga egenskaper som struktur, tålamod men med starkt driv och målfokus blandat med en god social kompetens och förtroende kommer att vara viktiga i vår bedömning. Du skall dessutom kunna visa att du har säljresultat där du är i topp försäljningsmässigt.

Vi erbjuder:
Rätt person kommer att få ett av branschens mest spännande jobb och arbeta i ett internationellt företag som erbjuder dynamik och variation. Lön, tjänstebil och övriga förmåner enligt avtal.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Société Generale Equipment Finance (SGEF) är Europas största aktör inom finansiering av utrustning med mer än 45 års erfarenhet i Skandinavien. Moderbolaget, Société Généralé, finns i 82 länder och sysselsätter 163 000 medarbetare världen över. SGEF representerar finansiell styrka, kunskap och trygghet för kunder i 25 länder. Den Skandinaviska verksamheten har 360 anställda och omfattar Norge, Danmark och Sverige med huvudkontor i Oslo. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Solna och vi har försäljningskontor i Solna, Umeå, Göteborg och Malmö. Vi är för närvarande 40 anställda och är specialiserade på finansiering av utrustning till Industri, Transport, Skog, Entreprenad, IT och kontorsmaskiner. Läs mer på: www.sgfinans.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.