10 mars, 2016

Säljare SG Finans/ Syd Malmö-Skåne

Säljare / Fältsäljare / Leasing / Area Sales Manager / Distriktschef / Försäljare / Finansiella Tjänster / Finansiering

SG Finans söker en Säljare,Finansiella tjänster, med placering i Malmö

Säljare SG Finans Skåne

Säljare SG Finans

Arbetsuppgifter Du skall i huvudsak bearbeta nya leverantörer inom våra affärsområden Industri, Transport samt High Tech, med att etablera nya affärer. Du kommer att ansvara för egen budget och resultatansvar. I arbetsuppgifterna ligger bl. a att samla in bokslut samt annan ekonomisk information avseende kunder. Utbilda och stötta kunder och partners i finansieringsfrågor och i att använda vårt nya webbgränssnitt: SG24.

Din profil För att lyckas i rollen är det absolut avgörande är att du kan finansiering och att du ser fördelarna för våra kunder att använda finansiella tjänster som ett verktyg för att driva och utöka deras verksamhet. Det givetvis meriterande om du har erfarenhet från branschen, men vi tror att du kanske har arbetat med leasing/finansiering i din försäljning tidigare, där du kanske också har arbetat med att analysera resultat och balansräkningar för att se potential och ev. fallgropar. Du har en akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Du måste vara beredd på att till största delen arbeta med nykundsberarbetning. Därför måste du vara kreativ, flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, vara uthållig och förstå vad som driver affärer och att skapa lönsamma partnerskap. Personliga egenskaper som struktur, tålamod men med starkt driv och målfokus blandat med en god social kompetens och förtroende kommer att vara viktiga i vår bedömning. Du skall dessutom kunna visa att du har säljresultat där du är i topp försäljningsmässigt.

Vi erbjuder Rätt person kommer att få ett av branschens mest spännande jobb och att arbeta i ett internationellt företag som erbjuder dynamik och variation. Lön, tjänstebil och övriga förmåner enligt avtal.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930 alt. Isabella Falck på 0703-548080 Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Société Generale Equipment Finance (SGEF) är Europas största aktör inom finansiering av utrustning med mer än 45 års erfarenhet i Skandinavien. Moderbolaget, Société Généralé, finns i 82 länder och sysselsätter 163 000 medarbetare världen över. SGEF representerar finansiell styrka, kunskap och trygghet för kunder i 25 länder. Den Skandinaviska verksamheten har 360 anställda och omfattar Norge, Danmark och Sverige med huvudkontor i Oslo. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Solna och vi har försäljningskontor i Solna, Skellefteå, Sundsvall, Göteborg och Malmö. Vi är för närvarande 40 anställda och är specialiserade på finansiering av utrustning till Industri, Transport, Skog, Entreprenad, IT och kontorsmaskiner. Läs mer på: www.sgfinans.se

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.