Säljare Systemförsäljning, Invid Stockholm

 

Invid logo.gif

 

Om tjänsten

Som Säljare hos oss på INVID så kommer du att i första hand ansvara för att i första hand sälja in våra lösningar som förbättrar, effektiviserar och förenklar våra kunders IT miljö. 
För att lyckas hos oss på INVID så måste du vara van vid att boka och genomföra dina möten på egen hand och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du att få möjlighet att utveckla affären med dina befintliga kunder och potentiella kunder.

Du är van att arbeta såväl självständigt och planera ditt arbete tillsammans med våra projektledare för att uppnå uppsatta mål.

Personlig profil

Vi ser att du har minst två års säljerfarenhet av fältförsäljning och vara van vid att arbeta med såväl nya som befintliga kunder.
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning av IT-produkter och vill nu utveckla dig inom systemförsäljning. Meriterande är givetvis om du har kännedom om HPEs och Microsofts lösningar.
Vi fokuserar vidare mycket på dina personliga egenskaper. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär.
Som person är du lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad.
Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina kunder som med dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt.

Erbjudande

INVID erbjuder en personlig arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation. Vi arbetar ständigt med att förenkla livet och arbetet för människor och där är våra medarbetare en mycket viktig del.
Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.
Som anställd på INVID får du en gedigen produkt- och säljutbildning då företaget månar mycket om att utbilda och utveckla sina medarbetare och värdesätter att de anställda har en så god produktkännedom som det går att få.
Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön och provision.
Om du har viljan att lyckas ser vi till att du får chansen till en professionell utveckling då det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Låter detta intressant?

I så fall skickar du in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Har du frågor så kontakta Fred Bengtsson, 0737-817371 alt. [email protected] eller Harry Rubino på 0733-763930 alt. [email protected]